ben de var gondereyimmi giiiiAy hiç sormaa o değilde eczanenin yanından gecerkn bi test alayım dedim eşim hyr dedi sonra strese girioz dedii..bat ı beklicemm
Canımm heycan olsun diye dedim.. Ay 8gun kaldı bata idrarda yapsam çıkarmıydı acabaa... Ama yok yapmıcamm...mavis_61 kizz hamislik icin vermediysen kani bizi ne heycanlandirion. napak ehliyet icin veriosann yazik gunah degilmi bizi merklandirion.
Merhaba canım evet preseed jel kullandim. Korkmana gerek yok kimyasal degil, ilac degil dogal bir ürün. Ayrıca doktorların önerdiği bir ürün
O zaman gelecek ay hastalanırsam bende alayım bundan.. bu ay eşime kendime bi şeyler depoladım ha bire belki faydasını görürüz inşallah.. Bu arada
İyi olurduu aslındaa... Yapmıcamm hyırr...ben de var gondereyimmi giiiibende yaomkcm battan 1 gun once yapcmm yaa bi anlami kalmiooo bekliczz yapmak yokk
canımm napıonn yumurtlama oldumu senin?gunaydinlarr ohh ben sonundaa acildii
aynen cnmmmkızlarr nihayett açıldıı forum yaaa... iki gündür neydi o...
Minesuu rtük kapatacak diyodu ya hah dedimm kesin bize siteyi kapadılar...
bugun yumurtluom canimmmmcanımm napıonn yumurtlama oldumu senin?
Kuzum kontrol ne zamanAllah'ım çok şükür yarabbim
canım benimki kan grubu içindi yaa..aynen cnmmmvalla skintidan catladimmm yaaa. ne oldunkan sonucun ???
iyi değerlendir o zamannn.. jeli bitirmedin inşallahh..bugun yumurtluom canimmmm
herkes herkesi özlemiş anlaşılann... sen nasılsın varmı bi gelişme?
olmucak bu ay bizim cnim yok olmuyoo yaniii bugun yumurtlama gunum sabah presedd kullandim ama. souc husraniyi değerlendir o zamannn.. jeli bitirmedin inşallahh..
cnm öyle yap sıkma kendini bak yazık jel boşa gidiyor ben 2 ay dendim hala var 2 ay daha yeter bana öenmli günlerde kulla diğer günler kullanmayaa korkuomm ne vrsa korkaccak . bidahakine oyle yapayim cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?