- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
- 123
Uyku hali, birde memisler sızlıyor okadarinsallahhh cnmm yaa dua et bizee hamissin yaaaAllah kabul etsin. belirti varmiii sendee agri sizi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku hali, birde memisler sızlıyor okadarinsallahhh cnmm yaa dua et bizee hamissin yaaaAllah kabul etsin. belirti varmiii sendee agri sizi ?
Merhaba canım yanlış anlamadıysam iç anadoludan egeye gelin gelmişsin ama gelin kaynana hakkında neye şaşırdın anlamadımGunaydinlaarr hamiskolarrrsuu
Annesiym uyandirdi beni ne guzel uyuyordum
kakiyimda bisiyler zikkimlanayim midem sirtima yapistim resmen
mavis_61 bebegim benim kayinvamidemin turu tukendi ne yazikkki. ege bolgesindekiler cok medeni ya gelin kaynana nuhabbeti yok hic. ic anadoludan geldigim icin bundurumlara cok sasirmistim
cok sukur
![]()
Merhaba canım evet preseed jel kullandim. Korkmana gerek yok kimyasal degil, ilac degil dogal bir ürün. Ayrıca doktorların önerdiği bir ürünSelamün aleyküm bende bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım ve o günleri değerlendirdik bakalım hayırlısı bekleyip göreceğiz.. Ama aklıma bişey takıldı biraz geçmiş sayfaları okudumdaaltaylimm bi jel sayesinde hamile kalmış bu preseed jel mi acaba?? bende duydum bunu ama almaya cesaret edemedim..
Gebelik icin demi canim. ? Hadi hayırlısı bakalim? Nezaman çıkıcak sonuç ?Kızlar kan verdim şimdi..
Kızz uyuyoo o daha uyandırdm diye bana kızdı qeri zıbardııGelir sonrada terör estirir burda zilli![]()
Kız koşturuyorm sabahtan beri evin işlerini yaptm arkadaşıma qeldim şimdi bayılacam şimdş yoruldum
yok canımm yaa çle esri olsun diye şey ettimm kan verdimde kan grubu için.ehliyet alcamda onun için gerekli...Merhaba canım evet preseed jel kullandim. Korkmana gerek yok kimyasal degil, ilac degil dogal bir ürün. Ayrıca doktorların önerdiği bir ürün
gelin kaynana muhabbeti yok cnm burdaa gelin yok kizim varMerhaba canım yanlış anlamadıysam iç anadoludan egeye gelin gelmişsin ama gelin kaynana hakkında neye şaşırdın anlamadım
niyee verdin giii ???Kızlar kan verdim şimdi..
hamislik icinde bakin diyeydinyok canımm yaa çle esri olsun diye şey ettimm kan verdimde kan grubu için.ehliyet alcamda onun için gerekli...
ama bi fena oldumm daha önceki gebelik testlerinide orda yapmıştım yine oraya gidince aklıma geldii...![]()
Kesss leeennn saat kaç olmuşş kalkkkkGunaydinlaarr hamiskolarrrsuu
Annesiym uyandirdi beni ne guzel uyuyordum
kakiyimda bisiyler zikkimlanayim midem sirtima yapistim resmen
mavis_61 bebegim benim kayinvamidemin turu tukendi ne yazikkki. ege bolgesindekiler cok medeni ya gelin kaynana nuhabbeti yok hic. ic anadoludan geldigim icin bundurumlara cok sasirmistim
cok sukur
![]()
Ay hiç sormaa o değilde eczanenin yanından gecerkn bi test alayım dedim eşim hyr dedi sonra strese girioz dedii..bat ı beklicemmhamislik icinde bakin diyeydin![]()
Bende bi egeliyim aydınlıgelin kaynana muhabbeti yok cnm burdaa gelin yok kizim varkaynanalik yapmak yok. is bike gostermiolar bu tabiii eski kafalar icin gecerli degil burda da yok degil
![]()
evett bu konudaa cok sansliyizx sukurlrr olsunnnn yaaaa danssssssssssssssssBende bi egeliyim aydınlıEvet benim kayınvalidemde ilk baştan beri öyle dedi siz benim gelinim değil kızımsınız dedi..
Allah'a şükür kaynanalık taslamıyo hiç..![]()