- 24 Şubat 2011
- 834
- 520
- 103
şükür nihayet.. benim bat yaklaşıo stres stress.. sen naptın yumurtladın mı?Açılmış sitemizz şükürr napıyosunuz kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şükür nihayet.. benim bat yaklaşıo stres stress.. sen naptın yumurtladın mı?Açılmış sitemizz şükürr napıyosunuz kızlar![]()
Canım zaten site kapaliydi bugün acildi birsey kacirmadin bizde cumartesi den beri giremiyordukKizlar nasilsiniz canlar
Ben istanbula anneme geldim cuma gunu kac gündür giremedim hic
Yeni habrrler var mi kimler hamis.
Bende bu sabah ilkkez doktora gittim burda kontrole kese gözüktü bebis gozukmesi henüz alttan baksa gozukurdu belki ama karindan bakti. Umarım bi sorun yoktur boyle iste![]()
Stres yapma canim hayırlısı InsAllah sakin ol bu ay olmuştur inşallah bu arada sen benim tarihi değiştirdinmi yazmıştım ya değiştir diyeşükür nihayet.. benim bat yaklaşıo stres stress.. sen naptın yumurtladın mı?
Bata kac gün kaldi canimşükür nihayet.. benim bat yaklaşıo stres stress.. sen naptın yumurtladın mı?
Stres yapma canim hayırlısı InsAllah sakin ol bu ay olmuştur inşallah bu arada sen benim tarihi değiştirdinmi yazmıştım ya değiştir diye
6 aralık ctesi günü canımm.. beklemek çok zor..Bata kac gün kaldi canim
@merveaydin hastanede halaÇok durağan sayfa bugün kimse özlemedimi yoksa
Iyi iyi az kalmış 1 hafta ama sen adet ten 1 hafta sonra test yapcam demistin demi?6 aralık ctesi günü canımm.. beklemek çok zor..![]()
Tamam canımevet değiştimde evde not defteri akşama paylaşırımm canımm..
Anladım canım teşekkür ederim bilgilendirdigin için@merveaydin hastanede halaMinesuu kesin kahvaltı yapiyordur
Annesiym bir ara buradaydi @gvn1907 interneti bitti
cicekkokusu dan bayadır ses yok bende birazdan temizlik yapcam
Bariz belirtiler var mı canım6 aralık ctesi günü canımm.. beklemek çok zor..![]()
evet ama deli düşünceler aklımdaa..Iyi iyi az kalmış 1 hafta ama sen adet ten 1 hafta sonra test yapcam demistin demi?
kasık ağrım vardı hafta içi fazlasıylaa iki gündür pek yokk..az hafif var arada bel ağrısı oluyor.. sinirlilik var bide hemen sinirleniyorum birşeye.. eşime özellikle.. başkada yokk...Bariz belirtiler var mı canım
..Anladım canım teşekkür ederim bilgilendirdigin için![]()
mavişim bendede akıntı fazlalastı kac gundur yoktu su ıkı gundur yavas yavas fazlalastı bole bazen şefaf bazen sarımsı hafiften göğsümde sızlama var ara ara 4 5 saate bir bir sağ bir sol bel tarafıma ufak sızıntı şeklinde ağrı oluyor ve şimdide sağ kasığıma hafif vuruyor bacağımada mavişim bbizde senle aynı kalalım hamıle hıc bırakmayalım bırbırımızı :)))altaylimm sein akıntın fazlalaştı mı?
canım bi kan testi yaptırsana hamıleleık velırtılerı bunalrKizlar size birsey danisacgim regl 10 gun var bugun yumurtlama gununde cok fazla agri yasadm 2 gun boyunca ondan once hafif hafif olyodu simdi bel agrisi yasiyorum arada kasiklarimda adet olcakmisim gibi hafif agrilar oluyo akintim sut gibi koyulasti beyaz ve fazla ama goguslerim asiri sis ve hafif agriyolar anlamadm hıc boyle olmazdi