- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
- 73
Çok iyi olur canım benim mobil internet olduğundan anlayamıyorum telden varsa onu yoksa diğerini alirimClearblue istiyorsan ben snn için bi araştırım cnm kapıda odemelisini
Evet canım diğerlerine göre biraz pahali. Bende gecen ay TR den eczaneden normal kaset tipi almistim bir dünyada para bayildim 2 kutu aldim iclerinde 5er adet vardi testler bozuk cikti falan cok sinir olmustum. Sonra buradan tavsiye üzerine clearblue aldim banada dediler biraz pahalı ama değer buna diye şükür hamile kaldım. Ben illa da pahali olandan yana degilim. Sadece digerinden sonuç alamadım cok uzulmustum okadar heveslenip umut bagladim diye.Pahalı sanki brz o yüzden almamıştım aynı işi görüyor diye laboquick kullandım :)
http://www.clearbluetr.com/clearblue-dijital-ovulasyon-testi-7-li-yumurtlama-takibi pahalı ama sanki orjinal sitesi ama bi göz gezdirÇok iyi olur canım benim mobil internet olduğundan anlayamıyorum telden varsa onu yoksa diğerini alirim
Bu testin iyi yanı seni tereddutte bırakmıyor net sonuç veriyor diğerinde ay acaba yeterince koyumu diye kafayı yiyor insanEvet canım diğerlerine göre biraz pahali. Bende gecen ay TR den eczaneden normal kaset tipi almistim bir dünyada para bayildim 2 kutu aldim iclerinde 5er adet vardi testler bozuk cikti falan cok sinir olmustum. Sonra buradan tavsiye üzerine clearblue aldim banada dediler biraz pahalı ama değer buna diye şükür hamile kaldım. Ben illa da pahali olandan yana degilim. Sadece digerinden sonuç alamadım cok uzulmustum okadar heveslenip umut bagladim diye.
Tamam canım teşekkür ederim bir bakayımhttp://www.clearbluetr.com/clearblue-dijital-ovulasyon-testi-7-li-yumurtlama-takibi pahalı ama sanki orjinal sitesi ama bi göz gezdir
Evet canım onun öyle bir sıkıntısı var. Aynı koyulukta olsun diye beklerken kaciranlarida biliyorum.Bu testin iyi yanı seni tereddutte bırakmıyor net sonuç veriyor diğerinde ay acaba yeterince koyumu diye kafayı yiyor insannitekim net koyulaşmamıştıda bnm testler Bi tık açıktı renkleri
Neyse ben 2 bebekte de kaçırmadım ilk ayında kaldım hemen hatta oğlumda birine vermiştim kalan 25 ovu testi ve 12 gebelik testiniEvet canım onun öyle bir sıkıntısı var. Aynı koyulukta olsun diye beklerken kaciranlarida biliyorum.
Mervenin test bozuk cikmisti sonra ne oldu ?
sonra yapmadi doktra gitcm dedi yapmicm demisti.? sen nasilsin benim guzel hamisimm ne de yakisir bacima sisik gobusssMervenin test bozuk cikmisti sonra ne oldu ?
Ben iyiyim canım cok şükür. Sizinde iyi ve güzel haberinizi alsam inan daha mutlu olcam.sonra yapmadi doktra gitcm dedi yapmicm demisti.? sen nasilsin benim guzel hamisimm ne de yakisir bacima sisik gobusss
insallahhh cnmm yaa dua et bizee hamissin yaaaBen iyiyim canım cok şükür. Sizinde iyi ve güzel haberinizi alsam inan daha mutlu olcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?