Seninn baya olmuş cnm dr a qittinmi?Evlendiğm zaman bende uzun süre düşünmem diyordum ama üç hafta b sonra kafam dank etti düşünmek veya düşünmemekle olmuyo bebek Allah nasip ederse oluyor ki on altı aydan beri istiyoruz olmadi bakalım nasip olur InsAllah
Yaa belki yerleşmedir o kız☺ bi daha ki aya kışlarım İnşallah Canim lekem geldi az önce bu ay bende herşeyi denemeyi düşünüyorum o yaglarla yapilan bişey vardi ya onu yapcam sogan suyu içicem balli tarcinli şeyden yapcam preseed alcam keçi boynuzu pekmezi alip eşime içircem allah ne verdiyse artik denicem bu ay başka öneride bulunan falan oldu mu kaçirdiklarim varsa diyin hemen onlarida yapilcaklar listeme ekliyimmsonunda beyin perrttt
O yönden doqruda benmde çıkıp qezmeye ihtiyacım varr yaa kına varmış oraya qitti beyfendi beni çıkar desem yorqunum der aqzına tükürecem artık yaaBende yanlizim ama sikilmiyom kumandam elimde keyfim yerinde
olur insallah cnmmm hayirlisi bakalim Allahim cok bekletmez insallah biziEvlendiğm zaman bende uzun süre düşünmem diyordum ama üç hafta b sonra kafam dank etti düşünmek veya düşünmemekle olmuyo bebek Allah nasip ederse oluyor ki on altı aydan beri istiyoruz olmadi bakalım nasip olur InsAllah
seni de goturseydi kizz kinaaya niye gitmedin ???O yönden doqruda benmde çıkıp qezmeye ihtiyacım varr yaa kına varmış oraya qitti beyfendi beni çıkar desem yorqunum der aqzına tükürecem artık yaa
Ooooo rahatliga bak ben hayyatta salmam yanliz sensiz ne işi var düğünlerde kinalarda ayip etmiş enişte sende safsin bende gelcem diyeydin ya bak kizdim şimdiO yönden doqruda benmde çıkıp qezmeye ihtiyacım varr yaa kına varmış oraya qitti beyfendi beni çıkar desem yorqunum der aqzına tükürecem artık yaa
Zannetmiyorum canim ya önümüzdeki maçlara bakcaz artikin ☺Yaa belki yerleşmedir o kız
ne sıkılion kizz sen seni boyle gormeye alisik degilizz fifiPofss cnm sıkılıyor bgn
Hani kocana yaptircaktin sen onu kiz ☺su pressed cnmi sıkıyor benim 3 kez kullaniom hala ogrenemedim. kendim ayakta yerlestirdim az once itiorum saniom ileri iyi barindedim yattim iceri sıkıyodum megerse sokmamisim hepsi seyime akti carkina tukurcm bunun haaajel bitck yaaa
Hihihisu pressed cnmi sıkıyor benim 3 kez kullaniom hala ogrenemedim. kendim ayakta yerlestirdim az once itiorum saniom ileri iyi barindedim yattim iceri sıkıyodum megerse sokmamisim hepsi seyime akti carkina tukurcm bunun haaajel bitck yaaa
Hani kocana yaptircaktin sen onu kiz ☺
Buqün bizle çok takılmadın ondan canın sıkılıyo senin sirkelen kendine qelPofss cnm sıkılıyor bgn
seni de goturseydi kizz kinaaya niye gitmedin ???
Ne kızıyonuzz leynn erkek kınasında ne işim var beniimm mannaklaarrOoooo rahatliga bak ben hayyatta salmam yanliz sensiz ne işi var düğünlerde kinalarda ayip etmiş enişte sende safsin bende gelcem diyeydin ya bak kizdim şimdi
kizz o bi yanda sokar guvenemedim onaaaHani kocana yaptircaktin sen onu kiz ☺
Valla heryerim sıkılıyor fifide sıkılıyor gebelik oldu adamla kardeş olduk anasını satım bi opuşne o kdrne sıkılion kizz sen seni boyle gormeye alisik degilizz fifi
İş yaptım brz bitmiyor yaf hele çocuk olanda daha çok batıyorBuqün bizle çok takılmadın ondan canın sıkılıyo senin sirkelen kendine qel
Ne kızıyonuzz leynn erkek kınasında ne işim var beniimm mannaklaarr
Hihihi bu ay ümitliyim hekizz o bi yanda sokar guvenemedim onaaaAllahimmm ne beceriksizim sinir oldum kendime yaaa bosa gidio jeller yaa. bide jeli sıktıktan sonra 15 dk beklemesi gerek jelin benim ki beklemio hemen tepeme cikio
Ahahahaa sen ölme emiii nasıl becerdin kızım dışarı sıkmayıııoff off heryerim jel olduu nan jel bitck yunurtlamam gelmedenbosa gitmese cnm yanmaZ carkina tukurdugum seysi
Amaannn sal qitsin biqünde yapmayı ver :-(İş yaptım brz bitmiyor yaf hele çocuk olanda daha çok batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?