- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
Valla heryerim sıkılıyor fifide sıkılıyor gebelik oldu adamla kardeş olduk anasını satım bi opuşne o kdr![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK59 :KK59: :KK59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla heryerim sıkılıyor fifide sıkılıyor gebelik oldu adamla kardeş olduk anasını satım bi opuşne o kdr![]()
Ya sende mi hocasın ben Balıkesirde oturuyorum canım senAyy ne güzel bende kursda hocalik yapiyodum nişanlaninca biraktirdi kocam malesef. Nerde oturuyodun sen canim
Ya sende mi hocasın ben Balıkesirde oturuyorum canım senAyy ne güzel bende kursda hocalik yapiyodum nişanlaninca biraktirdi kocam malesef. Nerde oturuyodun sen canim
bu ay tam gaz gidioz adami yaglayip balliom valla gaza getiriiom pofpofluyom yumurtlamam gecsin avcunu yalar sıkıldim lan 2 gunde bi seyim sarksak diye korkuomHihihi bu ay ümitliyim he![]()
Ahahahaa sen ölme emiii nasıl becerdin kızım dışarı sıkmayııı
iceri ittim sandim ama itmistimm yaaa hic girmemiss deli oldum. neysee onceden basladigim iyi oldu yumurtlama zamani geldiginde yaosaydim beceremickmisim. ozaman kadar iyice ogrenirim![]()
Evt canimYa sende mi hocasın ben Balıkesirde oturuyorum canım sen
yatak yorganin icine ettim ztiMinesuu kiz yumurtlama günü gelmeden niye kullaniyon ki o zaman kullan bence yoksam sen değil yatak yorgan faydalanmis olcak
![]()
Tabi canım yumurta tedavisi goruyorum ne zamandır iki defa catlatma ignesi oldum bu ay sondu olmazsa rahim filmi isteyecek doktorSeninn baya olmuş cnm dr a qittinmi?
kizz senin yumurtan catlamiomuuu ???Tabi canım yumurta tedavisi goruyorum ne zamandır iki defa catlatma ignesi oldum bu ay sondu olmazsa rahim filmi isteyecek doktor
Preseed i sende dene cnn bu ayTabi canım yumurta tedavisi goruyorum ne zamandır iki defa catlatma ignesi oldum bu ay sondu olmazsa rahim filmi isteyecek doktor
kizim o becerikli ben nasil bisiyim anlamiom yaaa her halttan tirsiommKızz altaylım nasıl yaptım beceriksiz seniii![]()
![]()
cnm kullanması cok kolay bak uzan jel içindeyken o sıkma cubugunu en geriye getir jel sokacagın ucda olmasın biraz önce istersen o enjekrörü sokmadan jel sür dha kolay ileri itebilirsin sonrada sık içine bekle biraz ceksu pressed cnmi sıkıyor benim 3 kez kullaniom hala ogrenemedim. kendim ayakta yerlestirdim az once itiorum saniom ileri iyi barindedim yattim iceri sıkıyodum megerse sokmamisim hepsi seyime akti carkina tukurcm bunun haaajel bitck yaaa
![]()
Hadi bakalim bende herifim gelsinde netten sipariş vercem sen o zamana kadar iice öğren banada anlatirsinyatak yorganin icine ettim ztiiyi oldu onceden denedigimm baksana beceremiom.yumurtalama gunu geldiginde ogrenmis olurum
![]()
Evet canım sanırım yumurtalar zayıfmis tembel miskizz senin yumurtan catlamiomuuu ???
Deneyeceğim canım adet olursam siparis vericem InsAllahPreseed i sende dene cnn bu ay
gebelikte yasak degil kii kizzz niye iyle oldu
![]()
Oğlanda 8 ay şettik ama kızı kaybedince korktu adam kuruyacak nan 8 ay bi şişme bebekmi alsam napsam yazıkgebelikte yasak degil kii kizzz niye iyle oldu
![]()
Kız sen bRz ara ver çatlamaya yakın gir halvete spoşun kalitesi yükselsinbu ay tam gaz gidioz adami yaglayip balliom valla gaza getiriiom pofpofluyom yumurtlamam gecsin avcunu yalar sıkıldim lan 2 gunde bi seyim sarksak diye korkuom![]()