- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Gene paranoya yaptın kız valla hayatımda snn kdr paranoyak görmedim 5 saatte 40 ruh hali relax ol azcık ya stres iyi gelmez bakdaha yumurtlamadimm zamaninda yumurtlucm sanirim bu ayyy. simdi de yumurtlayamiom mu diye kafama takmaya basladimmmm
benim ki cok sigara icio yaaa hala akillanmadi kendi bilir ben daha gencimm. bacisi dogursunn gorur gununuEvet alkol sigara gani herhalde hareketsiz olur bnm ki alkol alan biridir ben 1 hafta icirmedim sposlar ölüyormus
Kocaya aldırabilirim yada 3 te gidicez hava bozuk o yüzden çıkamam belki çocukta var o motorla alır gelir diye dusundum bakalımburda da cok firtina var yaaa sel seli goturuyor valla bi yanda geldiione zaman almaya gitcn sonuclari
Valla kmse kimsenin çocuğu gibi olmaz eşin sever gibi görünür ama kendinin farklı bnm eşim çocuğuna düşkündür oyle aman aman sevmez başkasının çocuklarınıbenim ki cok sigara icio yaaa hala akillanmadi kendi bilir ben daha gencimm. bacisi dogursunn gorur gununu
kizz ikizler burcuyum bennn degisken ruh halim var bi iyi olurum bi bakmissi zirliomKocaya aldırabilirim yada 3 te gidicez hava bozuk o yüzden çıkamam belki çocukta var o motorla alır gelir diye dusundum bakalım
sevmesinden bahsetmiom kizzz imrencekk uzulckk babasigil torununj sevincee kafasina dank etckk onundiom. şapsikim daha farkinda degillValla kmse kimsenin çocuğu gibi olmaz eşin sever gibi görünür ama kendinin farklı bnm eşim çocuğuna düşkündür oyle aman aman sevmez başkasının çocuklarını
Tarlaya bakma sen :)benim çocuğum varken bi yakınımın olmuyordu karı benden sonra 3 tane dogurdu senin tarla bi verim yapacak durduramıycaz seni her sene karın şiş dusunsenekizz ikizler burcuyum bennn degisken ruh halim var bi iyi olurum bi bakmissi zirliomayy napiyimmm hic bisiy takmam kafaya ama insan bu durumda korkuo kizim senin gibi tarlamiz verimli degil senin tuzun kuru
Bence senin ki de istiyordur oyle dusunme her erkek ister belli etmez kimi de dolu yaşar bnm herşçif ben daha bunu çıkarmadan 3.nun derdindesevmesinden bahsetmiom kizzz imrencekk uzulckk babasigil torununj sevincee kafasina dank etckk onundiom. şapsikim daha farkinda degill
Allah verirse ucunudee ard ardaa yapicmmTarlaya bakma sen :)benim çocuğum varken bi yakınımın olmuyordu karı benden sonra 3 tane dogurdu senin tarla bi verim yapacak durduramıycaz seni her sene karın şiş dusunsene
Yap valla kuzum yardımcı alırsın bide yanına oh misAllah verirse ucunudee ard ardaa yapicmm
kizz benim herifff ben den cok istiooo ben istmiodum kii o istio diye. ama armut pis agzimaa duss istio hemen olck sandim ne zormus diye. ben ayaklari dikiorm ya cnm sklmasin diyer yanima gelio 45 dk oldu kak artik diyoBence senin ki de istiyordur oyle dusunme her erkek ister belli etmez kimi de dolu yaşar bnm herşçif ben daha bunu çıkarmadan 3.nun derdindeyapmam valla karnım çatlamış hep 62 kikoyum daha simdiden
Evet ya vakit kaybı valla ya yarıyıl tatilinde diyor eşim ana ben şimdi olsun istiyorumAmine45 tatlim uzulme benim de bat 15aralik beraber bekleriz esin ameliyat olsun benim ki olck onunuzdeki ay insallah. zaman kaybediyoruz bu sekilde bakalim hayirli
Tabi canım dur tel şarj alsın yazıp yollarım,sen yolla birazdan yollarım bende,benim eşimin varikosel soldaAmine45 tatlim esinin sonuclari nasil sayisi hareketliligi ?? yazar misin bi kardilastiralim ???
Yok canım bizim burada yapmiyorlar. Sen yaptirdinmi?Birkac gun giremedim kan yesti yaptirdinmi canim?
yardimcim var zaten kizz kaynannam sagolsun haftada 1 gun gelio :)) bi doguram her gun alcam :))Yap valla kuzum yardımcı alırsın bide yanına oh mis
cnm suan kimseyle eklesmedik ekledirsek haber ederizMinesuu face olan var mı kızlar ozelden yazın ekleşelim bazen tel dan bu site sorunlu oluyor bende tel dan giriyom,ekleşsek ömür boyu kaybetmeye kim birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?