- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 38
- 30
Saol cnmevet cnmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnmevet cnmm
Yazdım ya sana cnm bizim komşunun hiçbi sorunu Yoktu iki sene olmadı iki sene sene sonra hamile kaldı şimdi iki yaşında kızı var bekle biraz bi sorun yoksa zamanı vardırHiç bir sorun yok napicam mi şaşırdım bende ☺
Napıyon şekerim benim herifle küsştük ecik mutfaqa kaçtım çareyi qene sizde buldum takılim eccik dedimKızlar napıyorsunuz
İnşallah bi an önce bebişin tutunur çok bekletmez cnm hosqeldin aramızaa :)Kızlar selam bende artık bebis istiyorum bu ay ilk defa korunmadim ama olmadi aralık ayından umutluyumm :)
Sağol canim ilk Denemelerim nasıl heycanliyim bi bilsenn :)İnşallah bi an önce bebişin tutunur çok bekletmez cnm hosqeldin aramızaa :)
iyiz kusummm sen nasilsinnn minnakimm teyzesinin kuzusu nasilKızlar napıyorsunuz
biz de oyleydik bir zamanlar canmm ilk ayda tutuncak sandik olmadi 2. ay olur dedik dedik dedik ve dedik hosgeldin aramizaSağol canim ilk Denemelerim nasıl heycanliyim bi bilsenn :)
Saol canım ne kadardır bekliyosunuz ? Ben acemiyim hemen olcak sandim hayal kırıklığı maalesef :)biz de oyleydik bir zamanlar canmm ilk ayda tutuncak sandik olmadi 2. ay olur dedik dedik dedik ve dedik hosgeldin aramiza
Niye kızdırdı kız herifin seni doveriz onu burdanNapıyon şekerim benim herifle küsştük ecik mutfaqa kaçtım çareyi qene sizde buldum takılim eccik dedim
Acikmis tikiniyoruz simdiiyiz kusummm sen nasilsinnn minnakimm teyzesinin kuzusu nasil
Hoşgeldin canim aramizaSaol canım ne kadardır bekliyosunuz ? Ben acemiyim hemen olcak sandim hayal kırıklığı maalesef :)
Ben geldim canım nasılsınUlaaaa ben geldim siz gittiniz
Birkac gun giremedim kan yesti yaptirdinmi canim?Ulaaaa ben geldim siz gittiniz
onune gelen hamile kaldi bu ay ne ugurlu ellerim varmis iyiki acmisim topikii bi kendime faydamm yok kelin ilaci misali[/QUOTE bi de bana olmadı yine canım hatta bi gün ince geldi normalde yarın dı bugün geldi, moralim sıfır,,_ Annesiym 1yil 3aydır istiyoruz 3 aydır tedavi oluyoruz bende sorun çıkmadı hsg çektim kapalı dedi tek tüp, sonra ameliyat oldum LAPAROSKOPİ yle onda temiz dendi ama eşim de varikosel varmış ameliyat şart
Canım inşaallah seninki hamilelikte dır rabbim versin sana bu ay canım,benim de adete 10 gün kala bel ağrım ve sol kasıkta çok feci ağrı oldu çok ümitliydim hatta kahve akıntı bile geldi eşime demedim sürpriz yaparım diye ama adetim bi gün öne geldi adete 2 gün kala yürürken karnımın alt kısmında danki bişey patlicak gibiydi,hatta her ay gelen o kocaman sarı sivilcem de gelmedi ufacık bi sivilce çıktı o da aynı gün söndü kayboldu valla tüm belirtiler vardı ama bugün adet oldumbata 11 gün var... bel ağrım var normalmidir ki???