- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Olur olur olur da bıkarsın daa :)bak kaşınıyor bnm ki evin altını üstüne getirdi veletonune gelen hamile kaldi bu ay ne ugurlu ellerim varmis iyiki acmisim topikii bi kendime faydamm yok kelin ilaci misali
Bakayım bnm değerler kaç çıkıcakAynen Can'ım bende çok etkilendim o kadar korkuyorum ki
Yaa böyle demeyin ama kötü hissettim şimdi ben çiçekkokusu sordu diye anlattım siz kötü düşünmeyinn nolurr..Aynen Can'ım bende çok etkilendim o kadar korkuyorum ki
Evet gercekten yani @merveaydinYaa böyle demeyin ama kötü hissettim şimdi ben çiçekkokusu sordu diye anlattım siz kötü düşünmeyinn nolurr..
Herşey yolunda kuzu takmayın relax olunEvet gercekten yani @merveaydin1cicek3bocek noluyorsunuz kuzular siz sakin olmalisiniz sukretmelisiniz ve dikkat etmlisiniz kendinize stres yasak. Biz burda bisey konustuk bitti yani
He çok yenisin daha inşallah uzun sürmeden olur bebeğinCnm 3 aydur deniyoruz bir tedavi falan gormuyorum.. bu ay regl olursam doktora gidecegim
Evet cnm qöbeqi düşenlerin çocuqu olmazmş bilen biri qöbeqini çekermiş sonra olurmuş tabi tek sorun buysa :)Kızlar bişey sorucam size. Eskiden karın (rahim) çektirme yaparlarmış. Eski Ebeler bilen insanlar yaparmis çocuğu olmayanı gotururlermis karnını çektirirlermis hamile kalırlar mis. Ne kadar doğru bilmiyorum böyle birşey duyan var mı aranızda kızlar? ??
Evet canımKızlar ben bu ay hastaneye qitcem ya yumurtalıklarıma nasıl baktırcam alttan mı bakıyolar yumurtalıklara?
Ben daha önce Alttan baktırdm cnm üç kez sorun olsa dr söylerdi demiEvet canım
evet cnmmBen daha önce Alttan baktırdm cnm üç kez sorun olsa dr söylerdi demi
Hiç bir sorun yok napicam mi şaşırdım bende ☺Evet cnm qöbeqi düşenlerin çocuqu olmazmş bilen biri qöbeqini çekermiş sonra olurmuş tabi tek sorun buysa :)
Zamanı var demekki sabrett..Hiç bir sorun yok napicam mi şaşırdım bende ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?