kız sen beni tanımıon mu? bayadır burdayım altaylim gelsin şok olucak zate :)) 4.günüm bugun 7aya yakındır istioruz geçen ay kimyasal grbelik geçirdim ..birazdan belirtilerimi kopyala yapıştır yaparummAyy çok sevindm cnmm hayırlı olsuunnndua et bizedeee
Huhuuu hamişler çoqalıyoooo dualarınızııı istiyorz şekerleeerrr
Yaz bakalım cnm ne kadar qünün qeçti ne kadardır istiyodn neler yaptn belirtilern neler çok oldum ama
Tabi tanıyomm konuşmuşluqum yok ama qördüm kaç kere hatta yorumda yazdm bi kaç kerekız sen beni tanımıon mu? bayadır burdayım altaylim gelsin şok olucak zate :)) 4.günüm bugun 7aya yakındır istioruz geçen ay kimyasal grbelik geçirdim ..birazdan belirtilerimi kopyala yapıştır yaparumm
Niyee kıızzzNasıl yemek yapacaksamAnnesiym bi gördüm kendimden geçtim bea
yumurtlamanın 7.günde rahimde bi kasılma vardı ertesi günde totom acıodu baktım rahim genişlemesi yada magnezyum eksikliği yazıodu ... bende magnezyum eksikliğidir dedim sade soda içtim ertesi gece yumurtlamamın 9.cu günüydü o gece kasık ağrısıyla uyandım baya sancılı bi ağrı karın içine yayılan anlık bişidi en fazla 5-6dakika sürmüştüe ama feciydi sol dan daha çok geliodu ağrı... ertesi gün sol kasığıma sancıgiriodu(perşembe günü). bende buyüzdrn cuma test yaptım negatif.. cumarteside aynı sacı sağ göğsüme giriodu.zaten göğüs ağrım adet olduğumdan beri var ve adet olduğum gün adetim peltelipelteli ve koyu kıvamlı kokuluydu.... bide küçük tuvaletim köpüklü köpüklü bayağıdır ...dünden beride göğüs uçlarım acıo adet olmadan 5-10 gün önce acımya başlardı.. şimdi dün acımaya başladı.. öle işte hapşurduğumda bi titremede var sol kasığımda... adetimde dündü gecikti bugünde gelmediTabi tanıyomm konuşmuşluqum yok ama qördüm kaç kere hatta yorumda yazdm bi kaç kere
Özel bişe denedin mi peki kür flnyumurtlamanın 7.günde rahimde bi kasılma vardı ertesi günde totom acıodu baktım rahim genişlemesi yada magnezyum eksikliği yazıodu ... bende magnezyum eksikliğidir dedim sade soda içtim ertesi gece yumurtlamamın 9.cu günüydü o gece kasık ağrısıyla uyandım baya sancılı bi ağrı karın içine yayılan anlık bişidi en fazla 5-6dakika sürmüştüe ama feciydi sol dan daha çok geliodu ağrı... ertesi gün sol kasığıma sancıgiriodu(perşembe günü). bende buyüzdrn cuma test yaptım negatif.. cumarteside aynı sacı sağ göğsüme giriodu.zaten göğüs ağrım adet olduğumdan beri var ve adet olduğum gün adetim peltelipelteli ve koyu kıvamlı kokuluydu.... bide küçük tuvaletim köpüklü köpüklü bayağıdır ...dünden beride göğüs uçlarım acıo adet olmadan 5-10 gün önce acımya başlardı.. şimdi dün acımaya başladı.. öle işte hapşurduğumda bi titremede var sol kasığımda... adetimde dündü gecikti bugünde gelmedi
brlirtilerim bunlar bunu (23ünde yazmıştım..)
folik asit kullanmaya başladom soğan kürü yaptım birde günde iki adet kuru incir. bide bu ay sadece yumurtlama döneminde illişkim oldu oda yumurtlama dönrmmim grçti sandım rahattı kafam olmuycanı düşündüğüm içinÖzel bişe denedin mi peki kür fln
Kiz sen nerelere kayboldun maşallah sana dogum tarihi ayni bebislerin Allah ım sag saglim kucağına almayı nasip etsin inşallahkız sen beni tanımıon mu? bayadır burdayım altaylim gelsin şok olucak zate :)) 4.günüm bugun 7aya yakındır istioruz geçen ay kimyasal grbelik geçirdim ..birazdan belirtilerimi kopyala yapıştır yaparumm
sendemiiii hamişsnn anam nere düştüm hepimizin tarihi aynı :)Kiz sen nerelere kayboldun maşallah sana dogum tarihi ayni bebislerin Allah ım sag saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah
kız sen beni tanımıon mu? bayadır burdayım altaylim gelsin şok olucak zate :)) 4.günüm bugun 7aya yakındır istioruz geçen ay kimyasal grbelik geçirdim ..birazdan belirtilerimi kopyala yapıştır yaparumm
evet bebemm aynı gün doğurcaz sanırım :)Kız sen hamiş mi oldun anaaaaa
kizz halvetteydimm tobe yarabbim baktim simdi islem tamam
cnm uzulme aralik anasi olck mrknetmePuuuff kızlar ben iptaladet oluyom çok sancım var yine olmadı nasip
Benimle deee@ANNESİYİM HABER GÖNDERDİM EĞER BAKARIM DERSE HEMEN İTİBATA GEÇİCEM SENİNLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?