napiyim gii midem bulanio suann hic canm istemio yemek ocakta anammm yemek mi yansin is yapcz diye
cnm doktor kontrolundd degil ama ovuntestiyle takip ediormMaşallah kayniyo burasıAllah muhabbetinizi artirsin kızlar aranızda yumurta takibi yaptıran varmı ? :)
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunapiyim gii midem bulanio suann hic canm istemio yemek ocakta anammm yemek mi yansin is yapcz diyezaten ben de 3 saat haber alamazsaniz bilin ki halvetteyim
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutamm biz gözlerimzii kapadık :))
İnşallah canım adetten önce öğrenmenin de sıkıntısı bu ya aslında çok meraklı olmamak lazımevet canım geçirdim.. ben bata üç gün falan vardı baktırmıştım 60 küsür çıkmıştı.. ama benim daha önceden kimyasal geçirmişliğim olduğu için daha şüpheliydii.. beklemek zor oluyor.. o bekleme döneminde hep araştırdım böyle düşük olupta çok yükselen varmışş o yüzden kimseyle kıyaslama..belki seninki böyle düşükten başlayıp yükselecekk..çok var öyle olan...bebişin tutunmuştur sana..üzme kendini düşünmemeye çalışş.. iki gün sonra tekrar kan ver o zaman belli olur zaten.. ama ben inanıyorum yükselicek o değer..
evet hatırlıyorsan ben batı bekle demiştim sana.. bu stres çok kötü.. ben bu ay battan bi hafta sonra bakıcam söz verdim kendime tabi bi hafta sonra adet olmazsamİnşallah canım adetten önce öğrenmenin de sıkıntısı bu ya aslında çok meraklı olmamak lazım
Ahey ahey ahey gettim gendume sutyen kilot neyin aldım geldim kasa da oğlan demez mi anne meminee ttakcann rezil ettiHadeee teeyyy teyyy lilililili
Hahahaaa nolcak kızz çocuk o dahaaAhey ahey ahey gettim gendume sutyen kilot neyin aldım geldim kasa da oğlan demez mi anne meminee ttakcann rezil etti
Kız bende istiyorum resim :) merak ettimCanm sen bunları düşünüp kafanı yorma Allah korusun herkesin ayrı ayrı oluyo ztn sen idrar testini buqnde yarnda yap zrn iyice silik olmadıqı sürece sorun yok iki qün sonrada bi daha baktır kanda
Ayyy noliiyyy kızlar bizim qrup faceden ekleşiyoz atın isminizi soyadnzı ekleym şekerlerKız bende istiyorum resim :) merak ettim
Ayy çok sevindm cnmm hayırlı olsuunnnfacem yok malsef..kızlar dün hamiş olduğumu öğrendim
inşallah bu sefer sağlıklıdır bebeğimm
Canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallahGunaydin kizlar.1cicek3bocek canim bende tekrarlamadim tahlili gecen persembe vermistim kan bitek acaba yarın saglik ocağında versem mi yine. Burda doktordan randevu almakta zor bi doktor var oda full dolu anca 7 Araliga alabildim randevu. Ozele baslicam yilbasindan sonra ama bakalim hersey yolunda gidiyordur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?