aynen haftaya git vajinal usg ile hemen goruyolar kusum arkadasiminki 4 haftalikken goruldu kesesi mercimek kadarmisAnladım canım daha oncede dedim. Burada kan testi ile bebek varmi diye bakmıyor doktorlarkesenin gorunmesini bekliyor lar ben haftaya gideyim bari ya 2 hafta bekleyememki
ayni seyi bende dicktim cnmm da vazgecmistimmAyy banada baktırsan cnm bakmazmı?
sen yinedr alltan baktirmaa cnmm dusuk oluomuss bekle benceAlttan baktirmanin bebege bir zarari olurmu peki. Allah korusun,
Anladım canım okeysen yinedr alltan baktirmaa cnmm dusuk oluomuss bekle bence
Korkmaa balımm bebişko küçük dahaaa eqer kimyasal olsa ilk yaptıqın idrar testinden ikincisi daha silik olurdu ama aksine koyulaşmş hem daha adetn qeçmedi ki seninKızlar valla korkuyorum ya birden düşük gelince sonuç
kizz kor olma emii bakiosa bana da baksinnnnnnn heyoooooooCNM BENDE TANIMIYOM AMA SORİM BEN Bİ OLURMU EĞER OKEYLERSE OZELDEN ISTERIM BILGILERI CNM SEN HANGİ ŞEHİRDESİN
Ayy ben inanıyorm valla öyle şeylere yer qök dua ile tabi her hocayım diyene qüvenilmez ama mervemi bilmişayni seyi bende dicktim cnmm da vazgecmistimmtoplanin hocaya gidioz iki ufursun bizi
Kıızzz sen beni nasıl unutursun saçını başını yolim mi şimdi seninn
BENİ YİDİN BİTİRDİN BİTİRDİN :))kizz kor olma emii bakiosa bana da baksinnnnnnn heyooooooo
Ayy Allahim nese kaynagim benimm yaa gel sen sık kolaysaaa valla sen benm gozumun yasina bakmassin heeKeesss uleynnn qeç odaya preseedi sık işine bak hadeee
sen yinedr alltan baktirmaa cnmm dusuk oluomuss bekle bence
Ne bakacaamm kıızzz soktuqum qibi sıkarm hiçbişe anlaman vallaaAyy Allahim nese kaynagim benimm yaa gel sen sık kolaysaaa valla sen benm gozumun yasina bakmassin hee
kizzz ben burdakileri hep yedim bitirdim sira sen deeBENİ YİDİN BİTİRDİN BİTİRDİN :))
taze pilic seniiNe bakacaamm kıızzz soktuqum qibi sıkarm hiçbişe anlaman vallaa
Yerim kız seni ne güzel moral veriyorsun öyleKorkmaa balımm bebişko küçük dahaaa eqer kimyasal olsa ilk yaptıqın idrar testinden ikincisi daha silik olurdu ama aksine koyulaşmş hem daha adetn qeçmedi ki senin
Allahhh seninn emii beceriksiiizzz daha yeemeekk diyoo qıı qit işini halletseneeekizlar size laf yetistirmekten yemegi yaktim saoganlar yanmisss yesil fasulye yapcktimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?