- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yerlesme dir o herkezde olmaz zatenKızlarrrr günaydın kan verdim bugün sonucunu yarın alıcam gece benden kahverengi binlerle gelmiş ödüm koptu adet mi olucam yoksa ya
bencede yerleşmedir.. hem kahverengi den korkma..Kızlarrrr günaydın kan verdim bugün sonucunu yarın alıcam gece benden kahverengi binlerle gelmiş ödüm koptu adet mi olucam yoksa ya
Can'ım yerleşme şimdi olduysa testte çift çizgiyi Nasıl gördüm benCanım yerlesme dir o herkezde olmaz zaten
2 haftalık hamilesin :)))Kızlar bu sabah ta yaptığım test ile artık eminim hamile olduguma
Eki Görüntüle 1698619
Canım hormon salgilanmaya başlamıştır. Kacrane sitede okudum adet olacaginiz gun yada yakini kahverengi lekelenme veya kanama olabilir bu yerlesme kanamasi dir diye. Korkma rahat ol.Can'ım yerleşme şimdi olduysa testte çift çizgiyi Nasıl gördüm ben
Evet canım 2 haftada adet zanani ile ovulasyon zamani ni koyarsak 4 haftalik oluyor2 haftalık hamilesin :)))
kimse bana cevap vermiyor..günaydınnnn kızlarr... ben bugun ateşimi ölçtüm sabah yataktan kalkmadan 36,8 di. yani düşük değilmi eğer yumurtlama olduysa 37 ve üstü olması gerekmiyor mu?
maşallahh canımm.. tebriklerr tekrardan.. folik asite başla senn...Kızlar bu sabah ta yaptığım test ile artık eminim hamile olduguma
Eki Görüntüle 1698619
Canım herkezin ateşi farklı cikar 37 ve üstü olması gerekmiyor illa önemli olan senin normal atesin kac ? Düşüp yükseldigini ancak öyle anlarsın.kimse bana cevap vermiyor..
altaylimm SEN AYIN KAÇINA YUMURTALADIN CANIMEvet canım 2 haftada adet zanani ile ovulasyon zamani ni koyarsak 4 haftalik oluyor
Sağol canım folite forte diye bir ilac kullaniyorum zaten doktor vermisti rutin kontrolde simdi kontrole gittigimdede devam et der sanirim. Çünkü gebelik olursa 3. Ayina kadar kullanacaksin demişti.maşallahh canımm.. tebriklerr tekrardan.. folik asite başla senn...
Ayin 12 si Olması lazım canim. Adetin 16. Günüaltaylimm SEN AYIN KAÇINA YUMURTALADIN CANIM
ümidini kesmee .. herkeste hemen belli olmuyor kii.. paylaşsana fotoyu belki çook silik bi çizgi vardır.. ben mesala görememiştim burda altaylimm görmüştü çizgiyi..Günaydın herkese bata 5 var bu sabah test yine negatif
Attım canım testi canım sıkıldı görünce önceki gebeligimde gormustum 5 gün kala şimdi yok maalesefümidini kesmee .. herkeste hemen belli olmuyor kii.. paylaşsana fotoyu belki çook silik bi çizgi vardır.. ben mesala görememiştim burda altaylimm görmüştü çizgiyi..