- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
internette bi site buldum ordaaa hayirlisi bakalimHadi inşallah bacım :) kim bakıyor kız
Ay bende erkek hissediyoeum oğlum olcak :) efe geliyoooooo inşallah :))Erkek enerjisiMerve de erkek hissediyorum
eneee gii ne tatli tompik bu boylee insallah cnmmm Allahim esirgesin kuzunu. bunarada cin takvimine gire cinsiyer gercek cikio bakabilirsinizz cinsiyetinee. herkes bu sekilde yapio. benim bu ay erkek nisana kadarrr
Oğlum iştahlı bi bebekti hep şimdide devam :) darısı sizlere kuzum hadi bakalım sen hamiş ol kusmandan falan anlarız cinayetieneee gii ne tatli tompik bu boylee insallah cnmmm Allahim esirgesin kuzunu. bunarada cin takvimine gire cinsiyer gercek cikio bakabilirsinizz cinsiyetinee. herkes bu sekilde yapio. benim bu ay erkek nisana kadarrr
bebegim gelsin de ben kusmaya falan raziyimmmOğlum iştahlı bi bebekti hep şimdide devam :) darısı sizlere kuzum hadi bakalım sen hamiş ol kusmandan falan anlarız cinayeti
bat 7 aralık :)Kızlar bn defterime not aldım soylersiniz buradan kontrol ederiz ben ara ara paylaşırım zatenn
Rabbim 2015 bitmeden bebeğimizi verir inşaallahbat 7 aralık :)
inşallah inşallahhhhRabbim 2015 bitmeden bebeğimizi verir inşaallah
Senle biraz daha sohbet ederiz o zaman derim :) az brz sohbetim olan kızlara yorum yaptım diycem sanada brz geçsin :)1cicek3bocek bizi boş geçme canım :))
Bebeqim hadı hayırlısı olsun inş tutunur yeğenimBi çalışma qerçekleşmiş bulunmaktadır kızçeler İnşallahh tutunur bebişimm banaa iyice diktim ayaklarıı
Su hamilelik takvimini nasıl yaptin ? BulamıyorumSenle biraz daha sohbet ederiz o zaman derim :) az brz sohbetim olan kızlara yorum yaptım diycem sanada brz geçsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?