- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
kizzzz fal bak bize sen de falci tipi var icime dogduu bak dogru soyle
agzin bal yesin bu ara asiri enerjiliyim nedenseeeahahaha senin enerjini yüksek görüyorum bu ay sende iş var bebeğim
ben erkek istiommm
Kız bu arada Allah seni napmasın jeli kocaya mı koydurcan kukuyaagzin bal yesin bu ara asiri enerjiliyim nedenseee
Kız dur Merve'yle altaylimi iyi hissettim sen brz bekle bi his gelirse dicemKizz fal bekliyozzz
Hayir canim sıktiktan sonra kipraşma akmiyoroff anamm basima agrilar girdi kizz takilmaz demi
altina yastik neyim koydun mu iliski sirasindaa. bu jeli yaptiktan sonra geri akmiomuu Allahim sana geliormm
Ay hayirlisi olsun cinsiyet hic onemli diiil yani azcik onemli birazcikkkkKız dur Merve'yle altaylimi iyi hissettim sen brz bekle bi his gelirse dicemama sanki oğlan içime doğuyor seninle ilgili bu zamana kdr çok kişinin cinsiyet tahmini bildim sağlıkla gelsinler de
Kız diretme Allah ın zoruna gider ben oğlumdan sonra kız diye kendimi yırttım rabbim aldı benden hele hamile kal dua edersin gonlunceben erkek istiommmtabi saglikli olsun da kiz erkek farketmez ama gorumcemin erkek benim de once erkek olur insallahhhhhh oncee saglikkkk insallahhh
Kız diretme Allah ın zoruna gider ben oğlumdan sonra kız diye kendimi yırttım rabbim aldı benden hele hamile kal dua edersin gonluncekız enerjisi var ama senle ilgili bende
Anladım canım sağlık ocağında kesin yapıyor lar zaten neyse sıkıntı yapna sakın bir gün daha beklicen sadeceYok Can'ım ya isyan ettim eşimde yarın sağlık ocağında veririz dedi
Benimki kız mı erkekmi ? Deee bakemKız dur Merve'yle altaylimi iyi hissettim sen brz bekle bi his gelirse dicemama sanki oğlan içime doğuyor seninle ilgili bu zamana kdr çok kişinin cinsiyet tahmini bildim sağlıkla gelsinler de
Erkek enerjisiBenimki kız mı erkekmi ? Deee bakem
Ay hayirlisi olsun cinsiyet hic onemli diiil yani azcik onemli birazcikkkk
Hadi inşallah bacım :) kim bakıyor kızkizlarrrrr fal baktirdimmmmmmm 10 lirayaaaa gercek birineeeeee bakin ne cikti falimdaa hem de atancm bu yil insallah. bunayda bebis haberi varmis insallahhhh
Ay bende de oyle bi his var minesuu adindan ve yazma tarzindan boyle mini mini bir kus gibi sanki kiz ona cok yakisir gibi hadi hayirlisi
Yaaa oglusum olcak diye hissediyorsunErkek enerjisiMerve de erkek hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?