Bilmem belki ama ben yine de aklimdayken sorayim size dedim insallah dedigin gibidir ama hicbisey hissetmiyorum kiKiz dur bi adet zamanin gelsin bu ne acele belki hamilesindir
Mavis yazilarimiz ayni yaaaa. Ş leri yapisin B yi yapisin falan ayni yazimiz. Z leri nasi yapion ben ortasina cizgi koyuyom mesela heheheKızlar bn defterime not aldım soylersiniz buradan kontrol ederiz ben ara ara paylaşırım zatenn
Mavis yazilarimiz ayni yaaaa. Ş leri yapisin B yi yapisin falan ayni yazimiz. Z leri nasi yapion ben ortasina cizgi koyuyom mesela hehehe
:)))yok canımm cizgi koymuyorumm..
Seninde az kalmış bat ına.. İnşallah seninde hamiş haberini alırızz..
Seninde az kalmış bat ına.. İnşallah seninde hamiş haberini alırızz..
Canlarim daha cok erken ya daha 7 gun olmus 7 gun kalmis bence yapmiyim bekliyim ben :) ama sizin de cok bi belirtiniz olmadan cift cizgi olmasi az da olsa umut veriyor :))cicekkokusu yrn test yapsana kusum
Bekle canım bi kaç gun dahaa...Canlarim daha cok erken ya daha 7 gun olmus 7 gun kalmis bence yapmiyim bekliyim ben :) ama sizin de cok bi belirtiniz olmadan cift cizgi olmasi az da olsa umut veriyor :))
Devlet hastanesi mi canımm.. Devlette yapmıolarr..vala gecen ay bende özele gittim 30tl idi..Kızlar gıcıklar yapmadılar ya((( çocuk düşürsek umurlarında değil ya
canm aile hekimi yok mu yarin sabah git sabah aliolar ogleden sonra almiyolar ne kizz bu acele yarin sabah git minnakini gorKızlar gıcıklar yapmadılar ya((( çocuk düşürsek umurlarında değil ya
Benm öyle cnm malesef hep böyle önceden qeliyokizz ayni oldukkk aramizda 6 gun mu olck ama ben 32 gune gore 15 dedimm belki yine bu ay gibi 27. gunumdee gelirse sat 12 aralikbu arada presed sayfasinda okudum presed yerine yukurta aki sıkıolarmis vajinaya oda tutuomus sanirim presedin icinde de yunurta aki varmiss
Bende hissetmiyordum canim. O yüzden bugün yazdim illa belirti aramayın diyeBilmem belki ama ben yine de aklimdayken sorayim size dedim insallah dedigin gibidir ama hicbisey hissetmiyorum ki
Canım 16. Gün gülen yüz ü gordum ya ogun akşam i yada ertesi gün yumurtladimaltaylimm sen kacinci gun yumurtlamistin ???
Canım bencede ya özel e git yada tıp merkezi falan varsa yakinlarda oraya git yapar onlarKızlar gıcıklar yapmadılar ya((( çocuk düşürsek umurlarında değil ya
Benm öyle cnm malesef hep böyle önceden qeliyokızz denesemmiii yumurta akını artk benim bey beni eve komazz
canm cok sorunsoruyorm kusura bakma. bi de yumurta aki gibi akinti oluoya o ne zaman oldu sen de ??? gulen yuz ciktiginda mi yoksa once mi ????????????????????Canım 16. Gün gülen yüz ü gordum ya ogun akşam i yada ertesi gün yumurtladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?