- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Psikolojik olarak oluyor sanırım bebek dusuncesini at kafasından söyleme gunlerini kocayaya aslında normalde böyle bir problemimiz yoktu.. ne zaman başladık bebiş istemeye o zaman başladı..hep olmuyor zaten bazen stres yapıo ben anlayabiliyorum..kasıyo kendini..
Buda olmama sebebi ama daha çok kısa zaman olmuş ben oğluma 4. Ayımda hamile kaldım belki ovu testi kullanmasaydım o kdrda çabuk kalamazdın kafandan brz attığında kalıyorsun tatlım inanıyorum ben çok sürmez kalırsın hemeninşallah yaa.. çok yoruldumm biliyormusun.. düşünmekten..
Hosbuldum canım. Ne olsun batı bekliyorumaltaylimm hg kuzum ne var ne yok durumlar iyimi kız çatlıycaz test yap bgn
Birde benden gelsinmiiiiiiiiiiiiiiHuuhuuuu çizt çizqiler havada uçuşuyo kızlaarrr ne uqurlu topik oldu bura bu ay kaç hamilelik haberi aldık hepinizi tebrik ederim kızlar saqlıklıca kucaqınızada alırsınız İnşallah beybileerrr her duanızda bizide unutmayın
Buradayız canımHuuuu huuuuu kimse yokmuuuuuuuu ses verin bi .......
Kıııızzzzz hamile misiiinnn çabuk de bakimmmBirde benden gelsinmiiiiiiiiiiiiii
Nerde vercen cnm saqlık ocaqnda verceksen bu saatten sonra almazlar ve yarına kalır özele qidersen 1 bilemedn 1 buçuk saate çıkar :)Kızlar kan vermeye gitcem şimdi kaç saate çıkar sizce
Sağlık ocağına gidecektim canım almazlarsa gitmeyeyimNerde vercen cnm saqlık ocaqnda verceksen bu saatten sonra almazlar ve yarına kalır özele qidersen 1 bilemedn 1 buçuk saate çıkar :)
Amaaann kuzuum ddm sana bakKızlar sanirimmmmm hamileyimmmmmm
Eki Görüntüle 1697720
Bgn gittim dr yoktu sabah erken gitmen gerek bebişim bide sonucunu ertesi gün veriyorlar özel hastaneler 1 saate veriyorSağlık ocağına gidecektim canım almazlarsa gitmeyeyim
Sağol canım valla sizin ısrarı nizla yaptım testi yoksa yrn yapacaktim gaza geldim hemde korkuyordumAmaaann kuzuum ddm sana bakhadi gözün aydın bebişim çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hayırlı olsun canım :)Kızlar sanirimmmmm hamileyimmmmmm
Eki Görüntüle 1697720
Ayyyyyyy inanamıyorum kuzum yaaaaa çok sevindim beraberiz yine ayrılmadık kız Allah analı babalı büyütsün annesi :) bizimkine arkadaş geliyo :)))Kızlar sanirimmmmm hamileyimmmmmm
Eki Görüntüle 1697720
Hislerim yanıltmadı bak hadi daha iyi haberlerini bekliyoruz kuzum olası bi gebelik varsa zaten az buçuk çıkıyor şekil A :)Sağol canım valla sizin ısrarı nizla yaptım testi yoksa yrn yapacaktim gaza geldim hemde korkuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?