Hee heeekizz daha batin gelmedi biyle soluk cikmasin normalll sekerimmmm kendine dikkattt ettttt bu ay ucunuzde hamilelik haberini vercksiniz demistimMissMervee @cicekkokusu ve altaylimm ))
aynen seninde haberini alczz valla en cok seni.mrk ediom kendimden cokkHee heeeben ne dedim her bebek falimda mutlaka hamiş haberi geliyor bak ardindam MissMervee dan geldi
Evet simdi anlatma zamanin kuzumŞimdi ben hamilemiyim yaaaaa ayyy inanamıyorum
Hee hee jelden dolayi demi ? Aynen bende cok meraktayim vallaaynen seninde haberini alczz valla en cok seni.mrk ediom kendimden cokk
hee mrklardayim insallah tutmusturHee hee jelden dolayi demi ? Aynen bende cok meraktayim valla
Evet kuzum belli tebrik ederim simdiden Allah ım bizede nasip etsin inşallahBakın böyle daha belli kızlar
Insallah canım. Merveeeee nerede ay soru yada cvp vermeden gittihee mrklardayim insallah tutmustur
Güzelim bu ay 28 dedim ama 26 si olabilir.ekimde 28 de oldum biliyorsun 2 gün önce gelmişti bu ay demekki 26si olacakti.Evet simdi anlatma zamanin kuzum
1. Batin nezaman ?
2. Belirtin varmiydi?
3. Bu ay ne taptinnnnnn
Can'ım benim çok saol anneme gösterdim kadın diyor ki çizgi çok silik hamile değilsin diyorEvet kuzum belli tebrik ederim simdiden Allah ım bizede nasip etsin inşallah
kizz jel mel kullandinmjydi sennn gun asirimi iliski oldu hele anlatttGüzelim bu ay 28 dedim ama 26 si olabilir.ekimde 28 de oldum biliyorsun 2 gün önce gelmişti bu ay demekki 26si olacakti.
Can'ım bende acayip mide yanması vardı böyle kezzap içmişim gibi oluyordum gece uykudan uyanıyordum sanki midemde asit var gibi. Bi de kasıklarımda baskı vardı kuzum özellikle sol kaşığım demekki soldan yumurladım. Başka hiç belirti yok ne göğüs Ağrı'sı ne mide bulantısı ha bide geçen soğandan bi tiksinir gibi oldum
Canım anne bütün gün bizim gibi topikte olsa oda hamilesin derdi. Böyle cizgin varsa her gecen gün koyulasir merak etme. Bata 5 gün var o yuzden bukadar acik rengi. Üzülme sakın canım bize gore hamilesinCan'ım benim çok saol anneme gösterdim kadın diyor ki çizgi çok silik hamile değilsin diyor
Ayyy anladım bizde demekki bosuna belirti aramayalim zaten herkezde olcak yada ayni olacak diye birsry yok demi. Ay kendimi teselli eder oldumGüzelim bu ay 28 dedim ama 26 si olabilir.ekimde 28 de oldum biliyorsun 2 gün önce gelmişti bu ay demekki 26si olacakti.
Can'ım bende acayip mide yanması vardı böyle kezzap içmişim gibi oluyordum gece uykudan uyanıyordum sanki midemde asit var gibi. Bi de kasıklarımda baskı vardı kuzum özellikle sol kaşığım demekki soldan yumurladım. Başka hiç belirti yok ne göğüs Ağrı'sı ne mide bulantısı ha bide geçen soğandan bi tiksinir gibi oldum
Ay Can'ım çok çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ya hala inanamıyorum yanılma pyı vardır dimiCanım anne bütün gün bizim gibi topikte olsa oda hamilesin derdi. Böyle cizgin varsa her gecen gün koyulasir merak etme. Bata 5 gün var o yuzden bukadar acik rengi. Üzülme sakın canım bize gore hamilesin
Aynen güzelim valla bak bende yerleşme kanaması falan olmadı yani öyle sakın beklemeyinAyyy anladım bizde demekki bosuna belirti aramayalim zaten herkezde olcak yada ayni olacak diye birsry yok demi. Ay kendimi teselli eder oldum
Canım hamilelik yoksa eyer 10 saatte beklese orda cizgi mizgi çıkmıyor gecen ay yaptigim testleri 1 gun bekletirdim hic birsey çıkmazdi. Bence var. Ama icim rahat etsin diyorsan yarin yada diger gün ilk idrarla tekrarla bak koyu oldugu gorceksinAy Can'ım çok çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ya hala inanamıyorum yanılma pyı vardır dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?