cnm pko oldugun hormon sonuclarindan mi anlasildii derecesi ne kadar ???Kizlar selam.pkoyum.ilacsiz adet goremiorum.aslinda yumurtam cok ama bu turlu olgun yumurta olusamiyor..benim gbi olup hamile kalanlar war mi???nolur yazinnnnnnn..neler yaptiniz?ben su sira sogan suyu iciorumm
cnm pko oldugun hormon sonuclarindan mi anlasildii derecesi ne kadar ???
Canım geldim şehir dışındayım ben eve pazar geçicem ancak o zaman ölçerimHg canım :) takılmaca işte merveden haberin varmı ateş ölçecekti
Allah mı söyletti kıznapalim cnm cene caliozz :))) bilgi alisverisi dibine kadar indik)) sen nasilsin bebis nasillll
İyi ol zaten şekerim bu ay deqilse öbür ayy yılmıyoruz çalışıyoruuuzzzzAllah mı söyletti kıziyidir heralde varsa tutunma cabasindadir yoksa Allah büyük artık inşallah fazla bekletmeden gelir. Ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür
bugün baktım eşim telefonunun duvar kağıdına yeğeninin fotosunu koymuş.1 yaşında bebkcnm uzulme biliorm zor insan hamile olanlari bile gorunce ici gidiyo Allahim tez zamanda yasatsin o mutlulugu bizeee
Kiz yok ben yeni geldimde kociste geldi. Eee hadi gel iceri diyor tamam diyip oyaliyorun ben gideyimde gelirim tekrarUlaaaaa buraya qeliiinnn ben qelince daqılasınız mı tuttuuu!!!!
peki senin ilk gebeliğin mi. Benm daha once 2 gebeliğim oldu onlardaki belirtilere benzemiyor. Bn erken adet belirtisidr diye duşunuyorumKasık ağrısı iyidir benim de çok ağrıyordu cnm bacağa da vuruyordu sen ateş takibi yap 37 lerde seyrediyorsa iyi gidiyorsundur benim şuan 37.1 gebelikte var
Tmm şekerim kendine dikkat et :)Kiz yok ben yeni geldimde kociste geldi. Eee hadi gel iceri diyor tamam diyip oyaliyorun ben gideyimde gelirim tekrar
Bencedeeee tam yemeliikkkkResim süper bu arada
cnmm sogan suyunu okadar icmemelisin zararlii. 6 ayda bir 15 gun yapican. 4ay kulalnilirmi hic rahmin mahvolur. sakin ole kullanma.. insallah tez zamanda hamis olursun. da ih ile fsh in kac bi soylermisin ??Hormonlara normal dio doktor bnde anlamadim ki.bende baya kist war cnm ikisinde de inci gbi diolar ya.incili kadinim benben sadece adetimden sorun yasiom braksam aylarca gelmez.ilac iciom mecbur.suanda sogan suyu iciom 21gun icip 7gun ara.4 ay iccem bu sekilde
aman iyi ol cnm. insallah tutunuodur suanda minnak. cok mrk ediorm ne olck acaba bi kaset tipi testlerden yapsana yarin sabah belki cikar cnmmAllah mı söyletti kıziyidir heralde varsa tutunma cabasindadir yoksa Allah büyük artık inşallah fazla bekletmeden gelir. Ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür
hahahha kizz ben gelincede kimse olmuoooUlaaaaa buraya qeliiinnn ben qelince daqılasınız mı tuttuuu!!!!
cok haklisin cnm benim anneminde 2 sene olmamis babam halamin bebelerini bize getirirmis annem aglarmis gizli gizli cok hakkisin ama dua et Rabbim tez zamanda o haberi almani nasip etsin insallahh uzulmebugün baktım eşim telefonunun duvar kağıdına yeğeninin fotosunu koymuş.1 yaşında bebko kadar zoruma gtti ki benmle evlenenler 3.ye hamile ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?