Hmm o kötü ayy adamlar nasl yapcak ya pskolojik olarak zor Allah kimseyi o duruma düşürmesin düşenide bi daha düşürtmesin İnşallah. Bi daha ne zmn qitcekzamanla degisir belki cnm sabirrryok cnm ben de oyle diodum daaa sperm zaten yarim saat sonra cozuluo oraya gidene kadar bozulur. orda bilr adamalr hemen alio hemrn tahlil yapio kafalarimiz bir
denizlide de vajinaya kuku diolar.Anlamadık tatlım bi daha yaz istersen her duyduqumuzu napmicaazzz???
Yumurtlamami takip ettim ovulasyon testi ile onun haricinde bişey yapmadimÖzel bişe denedinmi cnm
bu ay gondermem artk onlar bana lazim gun asiri denicz cunku bu ay. onumuzdeki ay ameliyat olayim dior bakalim bu ay gecsin de dedim duruma gore bakiczzzzz cnmmm.Hmm o kötü ayy adamlar nasl yapcak ya pskolojik olarak zor Allah kimseyi o duruma düşürmesin düşenide bi daha düşürtmesin İnşallah. Bi daha ne zmn qitcek
Amin canım bat bugün canımcok sevindim tatlim insallahhh saglikli bir sekilde devam ederde kucaklarsin minigini hakkinda hayirlisi olsun bize haber etmeyi unutmabat ne zamandi :)))) su bat sormaktan da nefret ettim artik
Hayırlı olsun canım. Darısı bize inşallah. Allah'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Yumurtlamami takip ettim ovulasyon testi ile onun haricinde bişey yapmadim
pıtışımıza sokmicaz :)Anlamadık tatlım bi daha yaz istersen her duyduqumuzu napmicaazzz???
goz bebekleri buyuyormus tatlim :))))Kızlar hamile olduğumuz gözlerden Nasıl anlaşılır
çok tşk ederm bitanem ama ben yıllardır soğanı da içiyprum yıllardır.....denemediğim şey kalmadı ki...ayricapotipoto sogan suyu yap ic pkoyu tamemen temizliyo ben daha ince hic altan nuaye olmadim hep karindan bakiolardi 33 ml sol tarafta polikistik over var dendi bana 3 dr gittim ama onemli degil falan dendi. ben de 2 ay once annemin yanina gittim annem hergun sogan suyu kaynatip icirdi ama 10 gun falan yaptim. sali gunu alttan muaye oldum pko miko yok dedi doktorrrr cok sasirdimmmmm sen de kullan bakkk herkez yapio tamamen gecirio 2 hafta yapcn sonra bana dua edersinnn
Bencede cnm bi bu ay o jeli dene bakalm olmassa bi dahaki ay üstüne düş ameliyatı olsn İnşallah qerek kalmaz da bu ay tutunur minnak sanabu ay gondermem artk onlar bana lazim gun asiri denicz cunku bu ay. onumuzdeki ay ameliyat olayim dior bakalim bu ay gecsin de dedim duruma gore bakiczzzzz cnmmm.
Sadece hamile kaldığım ay yaptım canim zaten devamlı yapılmıyor öyleCanım 7 ay boyunca mı soqan kürü yaptn ilk qebeliqinde yoksa yaptıqın ay mı hamile kaldın ben qeçen ay soqan kürü yaptm ama sadece bi hafta yapabildim erken yumurtladıqım için
Ondan sordum ztn cnm 6 ayda bi 15 qün yapılması qerekiyomş ben bi hafta yaptm bi hafta daha yapsammıki bu aySadece hamile kaldığım ay yaptım canim zaten devamlı yapılmıyor öyle
cnm uzulme biliorm zor insan hamile olanlari bile gorunce ici gidiyo Allahim tez zamanda yasatsin o mutlulugu bizeeeçok tşk ederm bitanem ama ben yıllardır soğanı da içiyprum yıllardır.....denemediğim şey kalmadı ki...
Ben bunu duymuştum büyüyor diye o yüzden aynaya bakarken hep dikkat ettim ama buyumesi küçüldü sanki :) benim duyduğum gözlerinin içi P arlarmis benimki de parlak sayılır :)goz bebekleri buyuyormus tatlim :))))Heyecanli89 @gvn1907 hiranur3419 a sormak gerek kizlarr gozlerinize bi bakin heleee gizbebekleriniz ve kirpikleriniz nasill :))))
aynen cnm ilk ben de esimden ogrenmistim yeni evlendigimizde kuku kuku diye pedimde gezio kuku ne bee demistim megerdemm pitisimizmiss
Ayy ne deqişikk.aynen cnm ilk ben de esimden ogrenmistim yeni evlendigimizde kuku kuku diye pedimde gezio kuku ne bee demistim megerdemm pitisimizmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?