Evet cnm bilinç altımızda o olduqu için böyle rüyalar qörüyorz ama çok qüzeldi Rabbim en kısa zamanda qerçeqini yaşatır inşallah :)kizz olabilirrr yerlesme kanamasi netten bakmistim 3. gun bile damla seklinde kan geliomus ay hadi hayirlisi guzel heberlerle gel insallah.
ñ
kuzum nekadar guzel bi ruya gormussun bilinc altina cok yukluyoruz boyle seyleri. insallah gercegini yasarsin bu ay malum.olmus olabilir balim hadi insallah ,)
Amaniiiinnn harbi çok kalınmş buuufoto eklemeyi unutmusumaltaylimm
Bende gecen ay rüyamda bir kadinin bana hamilesin dedigini görmüştüm. Bilinc altı ama insan umitleniyor. Birde su programlar varya kahve falini gonderdigin hep bebek haberi cikiyor bana gercektende alıyorum ben haric herkezden bebek haberi geliyorEvet cnm bilinç altımızda o olduqu için böyle rüyalar qörüyorz ama çok qüzeldi Rabbim en kısa zamanda qerçeqini yaşatır inşallah :)
Manyaaakkk vayyhem esimle doktorculuk oynariz fantazi ayagina kandiririm ben onu yaptiririm
sus kiz zaten korkuommAmaniiiinnn harbi çok kalınmş buuuminesuu kolay qelsin bebeqim . Bende alcam bu hafta parayı ayarladm
Bizim istediqimiz kendi hamileliqimizin haberini almak alcaz inşallahBende gecen ay rüyamda bir kadinin bana hamilesin dedigini görmüştüm. Bilinc altı ama insan umitleniyor. Birde su programlar varya kahve falini gonderdigin hep bebek haberi cikiyor bana gercektende alıyorum ben haric herkezden bebek haberi geliyor
ne utancm gi o isi yaparken utanmioda ben niye utaniorm yapar benim kocisim her istedimi yapio zaten hic utanmam ben ondann. ben nasil sokcm kizim onu oraya egilirken falan icime kacar getttManyaaakkk vayykızz ben utanırım yaptıramam nasl yaptırcan
Korkmaa bee ne korkuyn ben qelir sıkarm sana hissetmen bileeesus kiz zaten korkuomm
Nettiiinnn kızzz deliii o kaçarmı içineeene utancm gi o isi yaparken utanmioda ben niye utaniorm yapar benim kocisim her istedimi yapio zaten hic utanmam ben ondann. ben nasil sokcm kizim onu oraya egilirken falan icime kacar gettt
valla sana bile yaptirirm hic utanmam keske yapasannKorkmaa bee ne korkuyn ben qelir sıkarm sana hissetmen bileeebak ben kendim yapcam hemde eşimden habersiz benm durum daha vahimm
Benmde bitti cnm birazdan banyoya qircem bu qeceden itibaren çalışmalara tam qaz devaammmvalla sana bile yaptirirm hic utanmam keske yapasannyazik kiyamam gizlice nasil yapcn gi ben strese girerim oyle Allah yardcim olsun. adetin bittimi senin benim bitti
al cnm all faydasini gorursun insallah. yaaa horman testi yaptiran yaptiran yok mu aranizdaaaa huhuuuuuuKizlarrr ara ara giriyom ama yazilarinizi takip ediyom. Eger bu ayda tutmazsa bende alcam o jelden
Diyorm ya bırak hamileliqi hemen bebeqm doqsn istiyorm ben level atladım hamileliqi qeçtim doqsun hemen diye düşünüyormmBiz simdi hamisligi zor bekliyozzz bide hamis kalinca nasil 9 ayi gecircez cok merak ediyom
Sanırım 26 Kasım canımBizim istediqimiz kendi hamileliqimizin haberini almak alcaz inşallahne zmndı bebeqm senin reql qünü
Canim 2 sene oluyor en son yaptirali. Lazere yazilmistim hormonlar normalmi diye test istediler öyle gittim yani hatta adetin 3 . Günü gel demisti doktor hersey normaldialtaylimm sen hormon testi yaptirmismiydin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?