- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Bır kadın ayda sadece 1 kere yumurtlar ve gebelik için 2 kiymetli gun vardir net be bilimsel bsy cnmKizlar ya insan iki defa yumurtlar mi?yani iki hafta arayla.sanki yumurtluyom yine yaaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bır kadın ayda sadece 1 kere yumurtlar ve gebelik için 2 kiymetli gun vardir net be bilimsel bsy cnmKizlar ya insan iki defa yumurtlar mi?yani iki hafta arayla.sanki yumurtluyom yine yaaa.
Canm reql bitiminde ilişkide hamile kalma olasılıqıda çok yüksekBır kadın ayda sadece 1 kere yumurtlar ve gebelik için 2 kiymetli gun vardir net be bilimsel bsy cnm
Cnm sonuçta yumurtlama olduğu anlamına gelmez mi yanlış hatırlamıyorsam bi yerde okumuştum adet doneminde atılmayan yumurta kalabiliyomuş belki o yüzden adet sonrası gebe kalan kadınlar var ama 2 kere yumurtlama olmuyor dr a da sormuştum o gecen adetten kalan olabilir dollenmemiş yumurta sanırım ya işin aslı ne biliyor musun kurban olduğum Allah verecekse gün falan hikayeCanm reql bitiminde ilişkide hamile kalma olasılıqıda çok yüksek
baktım ama sipariş etmedim.o buraya gelene kadar ya benim idrarda çıkar ya da hastalığmn gelir zatenHee cnm pardon senn adetin qeçmişti testte çıkmıyodu demi cnm hamileysende sancılarn akıntın olur. Baktın mı internetten bizim dediqimiz erken qebelik testine
kızlar günaydın. ya şimdi wc ye gittim de bir damla kan gördüm günlük ped vardı onun üstünde minnacık mercimek kadar kan damlası.. daha önce başıma gelmedi ne ki bu
ñKızllaaarrrr o kadar qüzel bi rüya qördümki qerçek qibiydi etkisindeym hala
Rüyada evde doqum yapıyodm biraz qeçiyo annem bebeqin üstünü qiydirirken seviyorum onu qülüyoo bana minnacık bişeydii cinsiyetini qörmedim ama kız a benziyoduu ayy çok qüzeldii ben o rüyanın qerçeqini istiyoruuummmm
inş hepimiz hamile kalırız canım.Allah içimize annelik sevgisini verdiyse demek birgün anne olaczk inş :)anam kizlar dun siparis ettigim preseed geldi icin de 9 tup var bu tupler cok kalinnn napcmmmm
bu neeee çok büyükmus yaa.foto eklemeyi unutmusum altaylimm
Canım siringayi dik tutup tüpü yerlestir ve sık ama sakın aşağı eyme siktiktan sonra akar tabiki once kaç ml istiyirsan siringayi ona göre ayarla. Sonra vajina ya istedigin derinlikte yerlestirdikten sonra siringanin ucunu ittinmi sıvı içeri akiyor bukadaraltaylimm kizz bumu sadece nasil vekcm icine bu siviyi ucunda delik yokki bunun ben anlamadim okudum ama anlamadimm
haha sen de benim gibisin kizzz hepsini sokmucn bunun tabiki ama kalin bu bana goreee nasil yapcm yaaa Allahm yarabbiimmmm . altaylimm nerde ki o ogretirbu neeee çok büyükmus yaa.
Ben kendim sokamam böyle bir şeyi.mine suu nasıl yapacan
bence en kıyısı senin için amuda kalkarak yapmak ucundan karşın zaten gerisi aşağıya akar :-Dhaha sen de benim gibisin kizzz hepsini sokmucn bunun tabiki ama kalin bu bana goreee nasil yapcm yaaa Allahm yarabbiimmmm . altaylimm nerde ki o ogretir
Canim hic zor birsey degil gercekten sonucta bunun daha kalini girdikten sonra malum gunlerde bunu hissetmiyorsun bilebu neeee çok büyükmus yaa.
Ben kendim sokamam böyle bir şeyi.mine suu nasıl yapacan
Aynen öyle cnm biz sadece tedbirimizi alalım qerisi Rabbime kalmışCnm sonuçta yumurtlama olduğu anlamına gelmez mi yanlış hatırlamıyorsam bi yerde okumuştum adet doneminde atılmayan yumurta kalabiliyomuş belki o yüzden adet sonrası gebe kalan kadınlar var ama 2 kere yumurtlama olmuyor dr a da sormuştum o gecen adetten kalan olabilir dollenmemiş yumurta sanırım ya işin aslı ne biliyor musun kurban olduğum Allah verecekse gün falan hikaye