ya preseedle ilgili konusma dönüyordu ama dikkate almamısm.minesuu ve annesiym alınca bende esime söyleyeyim dedım :) ya sizde olmazsanız böyle seyleri hic ögrenemiyecektım.Preseed den canım hamiş kalmayı kolaylaştıran ürün ulaaaaa bugün okadar sey paylaştım onunla ilgili okumadinmi ? Gerci gecen aydan beri bas bas bagriyordum dasesimi yeni duydular
kargo ucretsiz kusummmmTmm ben eczaneden alırım o zmn deliii vay alaydın buqün karqo fiyatıyla aynı olur ztn :) qerçi sen ovulasyonda sparş ettin
Canim yumurtlamadan önce yumurtlama günü ve ondan sonraki gün kullandım. 40 ml benimki her iliskide önerilen 3 yada 4ml bu durumda 10 kez kullanabiliyorsun bol keseden buda su demek rahatlikla 3 yada 4 ay yetiyor. Icinde 9 siringa vardi ama bazilarinda 3 yada 6 olabiliyor. O sorun degil yikanip tekrar kullanabilirsinizSen kullanıyon mu cnm şuan? Nasl kullanılıyo ne kadar qider içinde ne kadar var cnm bide onları anlatır mısn
Inşallah canım bu ay ilk kez kullandim umarım ilk te tuttururuz yoksa kısmet diger ayaya preseedle ilgili konusma dönüyordu ama dikkate almamısm.minesuu ve annesiym alınca bende esime söyleyeyim dedım :) ya sizde olmazsanız böyle seyleri hic ögrenemiyecektım.
ins sende ise yaramıstır canım :) iyi haberlerını bekliyoruz :)
Canım inan düşündüğün gibi degil bak bugun kontrol le gittin hic sıkıntı yasamadin bunuda öyle düşün. Hem o kontrol aletinden kat kat küçük ve ince hemde penisten ince sen yavas yavas icine sokabildigin kadar sok. Baktin zorlaniyorsun sorun degil orda sal iceri jeli gitsin 15 dak icinde iliski ohhh gelsin bebisleraltaylimm sen varya senn her seyi bilion gii bi de cesaret ki masallahhh. o seyi ben nasil sokcm seyimeee acirsaaaaaaa gidiklanirim ben bakkk simdide buna taktim kafaaayiii
30 kuzum
mecbur her yolundenicez valla yaa. napalimCanım inan düşündüğün gibi degil bak bugun kontrol le gittin hic sıkıntı yasamadin bunuda öyle düşün. Hem o kontrol aletinden kat kat küçük ve ince hemde penisten ince sen yavas yavas icine sokabildigin kadar sok. Baktin zorlaniyorsun sorun degil orda sal iceri jeli gitsin 15 dak icinde iliski ohhh gelsin bebisler
Kız onda ne var daha büyüğü giriyor :)altaylimm sen varya senn her seyi bilion gii bi de cesaret ki masallahhh. o seyi ben nasil sokcm seyimeee acirsaaaaaaa gidiklanirim ben bakkk simdide buna taktim kafaaayiii
o yumusak oldugundan acitmiyor canimmKız onda ne var daha büyüğü giriyor :)
Benm öyle cnm 6 qün önce qeliyoAy niye 9 aralik kiz anlamadm yumurtlaman haftaya mi olucak ki
Kız jelde ne var deli sendeee korkma o kadarmuayeneyi atlattim da bi mutluyum bi mutluyum Allahim ya.simdi de jel gelio aklima kara kazan gecio kafamaane bitmez cilem varmis yahuuuu
Kiz jelde ne var kendi kendine yapion sonucta :))) ben hic yapmadm ama zor bisey degil bence halledersin sen...muayeneyi atlattim da bi mutluyum bi mutluyum Allahim ya.simdi de jel gelio aklima kara kazan gecio kafama ne bitmez cilem varmis yahuuuu
Anladim cnm :)Benm öyle cnm 6 qün önce qeliyo
Benm kredi kart yok mecbur para peşin olcakkargo ucretsiz kusummmmkizz ben digital ovulaston testi falanda siparis ettim oyuzden ikisi bir gelsin istedim kargo parasi odemiosun 6 taksit yaptirdim bideee
Her ilişkide kullanılmıyo mu? Sadece yumurtlama qününde yaniCanim yumurtlamadan önce yumurtlama günü ve ondan sonraki gün kullandım. 40 ml benimki her iliskide önerilen 3 yada 4ml bu durumda 10 kez kullanabiliyorsun bol keseden buda su demek rahatlikla 3 yada 4 ay yetiyor. Icinde 9 siringa vardi ama bazilarinda 3 yada 6 olabiliyor. O sorun degil yikanip tekrar kullanabilirsiniz
Inşallah canımmecbur her yolundenicez valla yaa. napaliminsallah sen de ise yarar daaa bize cesaret olur :)))
Yok canım sadece yumurtlama zamanı kullanılıyor 3 kez falanBenm kredi kart yok mecbur para peşin olcak
Her ilişkide kullanılmıyo mu? Sadece yumurtlama qününde yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?