Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canim benim de 20 kasim canimmm ,)20 kasim canım bugünü saymazsak 5 gün kaldi
Neeee gercekten miii balimmmmm oyy kiyamam emin misin peki adet olduguna ?Adet oldummm
:)) var mı hiç belirtin canımselma canim benim de 20 kasim canimmm ,)
su an hic belirtim yok klasik adet sancilarim var. baka bisiy yok. sen ne alemdesin ne kadrdir istiyordunuz cnm ?:)) var mı hiç belirtin canım
Valla tuvalette otururken Kan qeldi bi iki damla daha tam olmAdm Ama rminm oldmNeeee gercekten miii balimmmmm oyy kiyamam emin misin peki adet olduguna ?
Benim belirtim yok canım arada bi belim ağrıyor hafif o kadar 1 seneyi geçti canım olmadı hicsu an hic belirtim yok klasik adet sancilarim var. baka bisiy yok. sen ne alemdesin ne kadrdir istiyordunuz cnm ?
MissMervee canım Nerelerdesin? Sendeki son durumlar nedir ? Yumurtlama günün geldimi ?
insallah adet degildir o yerlesmedir uzulme balimmm onumuzdeki ay artik. benim de onumuzdeki aya kaldi cunku hadi serefeeeeValla tuvalette otururken Kan qeldi bi iki damla daha tam olmAdm Ama rminm oldm
Yok cnm eminm yerleşme deql adet oldm dediqin qibi bi dahaki ay a inşallahhh hem aralıkta eşimin doqum qünü en büyük hediye olur nolur Allahım bu ay nasip etinsallah adet degildir o yerlesmedir uzulme balimmm onumuzdeki ay artik. benim de onumuzdeki aya kaldi cunku hadi serefeeee
canim ovulaayin testi alcm diosan digital olani al. ama bana kalirsa hic birini alma. testler yaniltici oluyor yumurtluyosun yumurtlamadinn dio sanagünaydın kızlar.... benimde adetim bugun bitiyor inşallah bu ay stres yapmıcam diyorum ama şimdiden başladımm.. sizce ovulasyon testi alayım mı?
yapmadim canimmmm yapmicam da nasil olsa bos cikiyo.Yok cnm eminm yerleşme deql adet oldm dediqin qibi bi dahaki ay a inşallahhh hem aralıkta eşimin doqum qünü en büyük hediye olur nolur Allahım bu ay nasip et
Sen test yaptnmı ilk idrarla
bende sırf strese girmemek için istemiyorumm.. doğal akışına bırakmak istiyorumm.. off çok karışıkk... yoruldumda bunları düşünmekten...canim ovulaayin testi alcm diosan digital olani al. ama bana kalirsa hic birini alma. testler yaniltici oluyor yumurtluyosun yumurtlamadinn dio sana ;( ama tabi sen bilirsin yine de onumuzdeki ay ben kullanmicm yeter daa 48 tana kullandim bu ay yokki yokkk
Kız delirtme beni dün ikinci çizqi çıktıya kalk yap çabkyapmadim canimmmm yapmicam da nasil olsa bos cikiyo.
simdilik bisiy yok cnm. dun amsam test yaptim bisiy cikmadi cinnet gecircm bu testler yuzunden zaten. hayallerimde oynuyolar mahkemeye vercem bunlari :bende sırf strese girmemek için istemiyorumm.. doğal akışına bırakmak istiyorumm.. off çok karışıkk... yoruldumda bunları düşünmekten...
senin noldu testte çizgi vardı barizz... inşallah hamişsindir..
suan yatak keyfisi yapiorm bebegim hic kakasim yok zaten testim de kalmadi izicik dibinde kaldi yapmicam yapmicam yapsammiki get kizz beynime girme yapmicm isteee hiiiKız delirtme beni dün ikinci çizqi çıktıya kalk yap çabk
Yapcan cnm kalk çabk hiç mi merak etmiyn bak dün ikinci çıkmş hadi kalk bebeqm yap bize foto atsuan yatak keyfisi yapiorm bebegim hic kakasim yok zaten testim de kalmadi izicik dibinde kaldi yapmicam yapmicam yapsammiki get kizz beynime girme yapmicm isteee hiii
malesef cizgi mizgi cikmadi. yok yok ben bu ayi gozden cikardim canlarim. aralikta hamis olmak isteyenlet buyrun dicemYapcan cnm kalk çabk hiç mi merak etmiyn bak dün ikinci çıkmş hadi kalk bebeqm yap bize foto at