- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 36
Off cnm ya gecen ay cift cizgi cikmisti amaGülüm onlara güvenme benim adetin 19.günü pozitif çıktı o test nasıl sevindim yumurtladm diye 2 gün sonra adet oldumm yani o test yanılttı benii bu ay
Off cnm ya gecen ay cift cizgi cikmisti amabu ay da ogrenirim zamanini diye umuyodum.. ya iliski oluyo firsat buldukca ama ben kendi istatistiklerimi tutmak istiyorum :)
Bide esim pazar gece fln yola gitcek 3 gun icinde olsun istiyorum
Oyle de iste cnm asil strese girme sebebimiz de zaten oyle olaylar degilmi. Herkes hamile kalio cok kolaymis gibi kaza oluyo supriz hamilelik ya fa karar veriyo hemen oluyo ilk ayda. Tamam ne guzel ne mutlu ama Boyle seyleri duyunca zaten neden bizim olmuyo olmadi diye strese girmiyomusunuzn?? Ben sahsen o moddayim... kisir dongu bu biliorm ama toplumdan soyutlasirsam anca stresim biter o da imkansiz sonucta...
Oh icimi doktum...
Sen iyisini yapmissin canim ama ben uzaklasamiyorum akrabalarim arkadaslarim is yeri derken nasi uzaklasayimBen o toplumdan uzaklastım valla canım sosyal hayatım sıfır oldu yanlısmı yapıyorum bilmiyorum ama durum bu. Benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu hatta ikinciyi düşünüyolarr ama sabırlıyımm bebeğimi kucagıma alcagım günü bekliyorum. Çevremdeki herkes hamile nasıl oluyo anlamıyorum bu kadar kolaymı hamile kalmak. Bide korunmak için çabalayanlarr varr hayat hiç adil değil anlıycagın
canmmm sklma canini ya. hepimiz ayni durumdayiz napalim bebek gorunce icimiz gidiyoSen iyisini yapmissin canim ama ben uzaklasamiyorum akrabalarim arkadaslarim is yeri derken nasi uzaklasayimof neyse aksam aksam caninizi sikmayim.. hayirlisi olsun hakkimizda allah nasip etsin bizlere de insallah
Sagol cnm.. benim de 16.gundu ama negatif test. Dongum degisken belli olmuyorcanmmm sklma canini ya. hepimiz ayni durumdayiz napalim bebek gorunce icimiz gidiyoinsallah olur bu ay hepimizin. kacincj gunundesin bubarada bak altaylim 16. gunude yumurtlAdi. sizin gunlrinjz aynimjyidi dongun nekadar surutor
olur cnm olur. senin testler kaset tipi olan mi. hic kafani takma ve guvenme o testlere ben testlere gore bunay yumurtlamadim. ama kendime gore yumurtladim hemde 10. gun. dongumde 32 gun suruyo. sadece o gun birraz daha net cizgi okadar yani. herkesin dedigi gibi sonuc cozgisiyle ayni ve veya koyu degildi.Sagol cnm.. benim de 16.gundu ama negatif test. Dongum degisken belli olmuyor
Anladim cnm, haklisin. Ya bilmiyorum ddigim gibi esim gidecek diye iyice panikledim ve testleri cok onemli bi konuma getirdim kendi kafamda. Belki de kaset testlere guvenmemek lazim. Ama insan bilmek istiyo.olur cnm olur. senin testler kaset tipi olan mi. hic kafani takma ve guvenme o testlere ben testlere gore bunay yumurtlamadim. ama kendime gore yumurtladim hemde 10. gun. dongumde 32 gun suruyo. sadece o gun birraz daha net cizgi okadar yani. herkesin dedigi gibi sonuc cozgisiyle ayni ve veya koyu degildi.
canini hic sikma benimde cnm skkin o testlere insanin psikolojisini bozuyor. esin gidene kadar coktan yumurtlarsin daha var esinin gitmesine ee zaten sperm 3 gun yasiyo esinin gittigi gun iliski olsa 3 gun mu gitck diodun aklimda oyle kalmis ee tamam iste spermde 3 gun yasio zaten tutarsa tutar ozamanAnladim cnm, haklisin. Ya bilmiyorum ddigim gibi esim gidecek diye iyice panikledim ve testleri cok onemli bi konuma getirdim kendi kafamda. Belki de kaset testlere guvenmemek lazim. Ama insan bilmek istiyo.
Bu arada 2 gundur icim cok sikiliyo. iyi ki burasi var.
Allah iyiliğini versin senin bende kendime sabırsız diyodumben hergun 2 kere yapiom test
Sagol cnm oyle olucak mecbur..canini hic sikma benimde cnm skkin o testlere insanin psikolojisini bozuyor. esin gidene kadar coktan yumurtlarsin daha var esinin gitmesine ee zaten sperm 3 gun yasiyo esinin gittigi gun iliski olsa 3 gun mu gitck diodun aklimda oyle kalmis ee tamam iste spermde 3 gun yasio zaten tutarsa tutar ozamanesin geldigindede yaparsiniz olur biter.
Hoşqeldin cnm sanada hayırlı cumalar :)Kizalarrr günaydınmi desem iyi geceler mi desem bilemedim. :) be de araniza yeni katildimmm. Hayirli cumalarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?