gunaydinn kizlarrrrr.Amaniiinnn kızlarr bek yoruldum misafr aqırla qönder sonrada yarınki misafrlere hazırlık yap evi topla kopuyo omuzlarım boynum benim kartolozda uyuyo bi kalkim yardım edim yokneyse canlar iyi qeceler tatlı rüyalar ben yArın pek qiremem akşama qörüşürüz
hosgeldin canimmm. sen de hamis haberini alirsin insallah aramiza hosgeldin canmKizalarrr günaydınmi desem iyi geceler mi desem bilemedim. :) be de araniza yeni katildimmm. Hayirli cumalarr :)
insallahhh olmassin kuzummmm adet falan o da neymissss.Bu arada benm adet sancıları buqün sabah kalktıqımda qene vardı ama henüz olmadım aqrım var sadece son iki qün kaldı bide aşırı akıntım var ama hiç durmaksızın deqil arada bi duruyo qeri başlıyoya eqer tutmadıysa hemen adet olsam bari misafirlerim qelmeden yazim dedim akşam qörüşürüz
gunun ne zamandi.selam kızlar .ben hastalanmadım hala :) allahım bebişim gelmiş olabilir mi
Aminnnn kizlar hayirli cumalar.... insallah herkesin istedigi olur allah gonlumuze gore versin insallahbu ay hepimiz hamilelik haberini alanlardan olalimmmmm insalllahhhhhHayirli cumalar
dündü canımgunun ne zamandi.
var mi bi belirti. test yapsaydin.dündü canım
saglik olsun cnm elbet olacak. calismalara devamRegl pazar ama asiri akintim var 2 gundur hic olmamisti bu kadar bu ayda olmazsa 5. Ay da husran
canm senin ilk hamileligin hemen tutmustu sanki ole hatirliyorm. insallah hamilesindirrrGelmedi bat gelmedi bat gelmedi baatt :) tabi bu sevindirik halim aksama husran olursa sasmamm
yumurtan catliyo ondandir cnm benim de oyle olmustu ama bilemedimKizlar dün yumurtlama günüydü ilişki esnasinda kasiklarim çok felaket ağrıdı bide miğdem bulandı niye öyle oldu anlamadim
Kız bu gebelik testi degilmi?kizlar dun test yapmistim bakmayi unutmusum misafir gelince cebime koymustum simdi elimi cebime bi attim testim :) cizgi mizgi bisiylet cikmis ne ki bu aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?