walla canım benimde kendimi bildim bileli hep 30 gündür.2 aydır gecikti adet günü 33 güne kaydı.ee artık bundan sonra kaymaz herhalde bir daha .bazen diyorYarn 3 qün kalıyo cnm olmassam ya yarn ya da öbür qün yapmayı düşünüyorm benm qünm qeçmez cnm hiç. adet oldm olalı 25 qünde bi oluyorm hatta daha erken olduqu oluyo işte yarn olursam adetm 22 qün sonra qene olmuş olcam
alttan malttan olcemem valla bana ters korkarim ya iceri kacarsa ya orda kalirsaaÖyleymiş cnm alttn ölçmwk daha iyiymş ama
Yarn olmassan öbür qün test yap cnm kafan rahatlarwalla canım benimde kendimi bildim bileli hep 30 gündür.2 aydır gecikti adet günü 33 güne kaydı.ee artık bundan sonra kaymaz herhalde bir daha .bazen diyor
Yeni gördüm canım mesajı, galiba siteye üye olurken yanlışlık yaptım, bekar değilim yanicanim.iliski durumunda neden bekar yaziyo :)
Get kız deliiialttan malttan olcemem valla bana ters korkarim ya iceri kacarsa ya orda kalirsaa
Get kız deliiibende yapamam alttan ama en iyisi oymuş
Koltuk altından 37 küsür çıkıyosa alttan bulur tabi 40 ıalltan zaten olcersek derece 40 i bulur bence
Kız valla bak :) olur mu olur yaniKız karpuz kabuqu sokma aklımaabuqün barışırm ztn cnm bende özledm kocamı benmde hoşuma qitmiyo böyle davrabmakta napim yontmaya çalışıyorum
yumurtlama gunundemisin canim ondan olabiliyorKızlar ya bende acayip bir şişkinlik var ama gaz değil şişkinlik bariz çatlatacak gibiyim neden sizce
Tabi cnm zaten ayda 3 qün önemli adetten hemen sonra yumurtlama zamanı ve adetten önceymşKız valla bak :) olur mu olur yani
Canm 1 hafta önce bende öyleydm ölüyodm sancıdan ama neden bilmiyorm qaz qibiydi benimkiKızlar ya bende acayip bir şişkinlik var ama gaz değil şişkinlik bariz çatlatacak gibiyim neden sizce
Olabilir Can'ım o zamanlardayımyumurtlama gunundemisin canim ondan olabiliyor
Niye kendinde sorun arıyon testte ara sorunu. Öyle düşünüpte canını sıkmaben yumurtlamiorm bence sorun var yunurtluosan neden testlerde cift cizgi goremedim
tamam iste ondandir cnmOlabilir Can'ım o zamanlardayım
be bileyim cnmm korkuyorum yaa zaten testlrrimin bazilari bozuk cikti ilk baslarda yaptiklarim iyiydi simdi yaotiklarim hepbbozukNiye kendinde sorun arıyon testte ara sorunu. Öyle düşünüpte canını sıkma
Sen testi fln boşver kendin anlamaya çalış yumurtlama qününü qooqledanda bakarsnbe bileyim cnmm korkuyorum yaa zaten testlrrimin bazilari bozuk cikti ilk baslarda yaptiklarim iyiydi simdi yaotiklarim hepbbozuk
Benimki çoktan qeçti adeti bekliyorm ben qeri sayıma az kaldıSelam kizlar naptiniz ya takip edemedim 2 gundur okuyamiyorum yumurtladinz mi tavuklarim benim guzel piliclerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?