- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 36
Yok tatlim yaaa. 15. Gun bgn yok yok yumurtlama yok. bu ay esimle denk gelemiycez galiba..Benimki çoktan qeçti adeti bekliyorm ben qeri sayıma az kaldısen naptın sen yumurtladnmı tavuk kardeşşş
gıt gıt gıdakkkkkkkkkkSelam kizlar naptiniz ya takip edemedim 2 gundur okuyamiyorum yumurtladinz mi tavuklarim benim guzel piliclerim
İnşallah canm dua et adet sancılarm var ama malesef qelcek qibi.Yok tatlim yaaa. 15. Gun bgn yok yok yumurtlama yok. bu ay esimle denk gelemiycez galiba..
Ay senin gelmez adet insallah
Insallah cnm.. bana dua edin nolur acilen yumrtlamam lazimgıt gıt gıdakkkkkkkkkkbat 9 kaldi cnmm civcivim yerlesmistir insallah
insallah canim dongun ne kadar suruyor.esinle neden denk gelemiosunuzInsallah cnm.. bana dua edin nolur acilen yumrtlamam lazim
9 gun once test mi yapilir kizzz :)))dayanamdim test yaptim kalbiniz gibi tertemiz cikti :)
Benim duzenli degil... bazen 30 bazen 32 vb...insallah canim dongun ne kadar suruyor.esinle neden denk gelemiosunuz
ay merk ettim kizzz :) ya bisiy sorcm yumurtlama gunundr gebelik testinde silik cizgi cikar mi sizce. benim yumurtlama gununde cizgi cikmisti 29 ekimde anlam veremedim. iste 29 ekimdeki resim :)9 gun once test mi yapilir kizzz :)))
ay kuzum ozamana kadar olur 1 2 gune yumurtlarsin canm mrk etmrBenim duzenli degil... bazen 30 bazen 32 vb...
onun bi gitmesi gerekior 1 hafta yok. Pazar gece ya da pazartesi sabah gidecek. O zamana kdr olmasi lazim
ay merk ettim kizzz :) ya bisiy sorcm yumurtlama gunundr gebelik testinde silik cizgi cikar mi sizce. benim yumurtlama gununde cizgi cikmisti 29 ekimde anlam veremedim. iste 29 ekimdeki resim :)
ay kuzum ozamana kadar olur 1 2 gune yumurtlarsin canm mrk etmr
Daha erken cnm :)dayanamdim test yaptim kalbiniz gibi tertemiz cikti :)
Ben dün yaptım tabiki negatif çıktı artık test yapmak zevk haline geldi tek çizgiyi görünce kendime otur sıfır aldın diyorum :)9 gun once test mi yapilir kizzz :)))
Yumurtlarsn inşallah tavuk kardeş üzülme sen qenede çalışmalara başla 15. Gün diyosn bu aralar yumurtlaman lazm ztnCnm bilmiyorum ki test olaylarindan pek anlayamiyorum ben.. seninkiler labquick marka mi tanidik geldi benim de bundan topluca aldiydim kargoyla. Ilk yapinca ortasinda yatay kirmizi cizgi cikio seninkilerde de oylemi?
Insallah dedigin gibi olur cnm paazara kadar yumurtlaym baska bisey istemiorm aminnnnn
Aynen öyle onu yapmadan rahat edemiyorz eczaneleri biz qebelik düşünenler zenqin ediyo hasta olanlar deqilBen dün yaptım tabiki negatif çıktı artık test yapmak zevk haline geldi tek çizgiyi görünce kendime otur sıfır aldın diyorum :)
Sen niye test taptin sekerim:)Artık kendimi kasmıyorum kızlar yumurtlama günümü falan da takip etmiycem Allah ne zman isterse o zaman verir.:))
ewt cnm labquic benimkide bende topli halde aldim. bitti bitacek. yatay cizgi cikyo evet cnm. guvenemedim bu testte ben nedenseCnm bilmiyorum ki test olaylarindan pek anlayamiyorum ben.. seninkiler labquick marka mi tanidik geldi benim de bundan topluca aldiydim kargoyla. Ilk yapinca ortasinda yatay kirmizi cizgi cikio seninkilerde de oylemi?
Insallah dedigin gibi olur cnm paazara kadar yumurtlaym baska bisey istemiorm aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?