bende oyleydim de bugun ovuntestim biraz koyu gibiydi gerci yunurtlamam gectide ne olur ne olmaz diye vermek zorunda kaldim☺ aynen iki gündür kedinin cigerin pesinde kostugu gibi dolaniyo pesimde sevdigim cikolatalardan falan aliyo ama simdide naz yapma sirasi bende yanaşmiyom hiç
Kullanıyorum canım bu sabah yaptim yumurtlama yakın diyor hala gülen yüzü sabit göremedik henüz. Hala yanıp sönüyorSen ovulasyn kullanmıyomusn cnn
dedigim gibi iste canm uzman oldum artik ben bugun yarin ve diger gunu sakin kacirmaaa.Sağol canım bilgi verdigin icin. Sindi biraz baktimda internet ten o yumurta akı kivaminda akıntı oldumu 1 / 2 gün icinde yumurta catlarmis
☺☺ iyi yapmissin canim bakarsin tutar cocugun adinida naz koyarsin artik nazlanma sonucu oldun yavrum dersin ☺bende oyleydim de bugun ovuntestim biraz koyu gibiydi gerci yunurtlamam gectide ne olur ne olmaz diye vermek zorunda kaldim
Gulen yüz sabit çıkmadı daha canım yanıp sönüyor sinir şeycanim bugun yarini ve obur gunu mutlaka degerlendir. 2 gun ya da 1 gun icin icin de catlama oluyormus cunku. ovu testin naail cikti peki
canm teste cok kafani yorma. ben acikcasi guvenmiorm ovuntestine yaa insan kendini bilio akinttisan kasik batmasindan v.s sen degerlendir bu gunleri. gulen surati hic goremeyip hamile olanda cok var topikleri karman corman ettimGulen yüz sabit çıkmadı daha canım yanıp sönüyor sinir şeybakalim 2 gün icinde sabitlesir heralde artık
cocuk olsun sevdirmicem bile hihhh☺☺ iyi yapmissin canim bakarsin tutar cocugun adinida naz koyarsin artik nazlanma sonucu oldun yavrum dersin ☺
Evet canım o yüzden test yaparken de kendimide dinlemeye çalışıyorum neolur ne olmaz diye. Doğru diyorsun bu günler bos geçmez artıkcanm teste cok kafani yorma. ben acikcasi guvenmiorm ovuntestine yaa insan kendini bilio akinttisan kasik batmasindan v.s sen degerlendir bu gunleri. gulen surati hic goremeyip hamile olanda cok var topikleri karman corman ettim
Aynen kafam rahat eder en azından inşallah qitmeme qerek kalmadan bu ay o mutluluqu tadarım bendeKorkma canim git bişey cikmaz İnşallah ama varsada önlemini alirsin bosa zaman harcamamis olursun
Ben vermedim dediqimi yaptım vermiceemm vermiceeeemmmbende oyleydim de bugun ovuntestim biraz koyu gibiydi gerci yunurtlamam gectide ne olur ne olmaz diye vermek zorunda kaldim
Resmini çekte at tam çıktıqındaKullanıyorum canım bu sabah yaptim yumurtlama yakın diyor hala gülen yüzü sabit göremedik henüz. Hala yanıp sönüyor
Ben vermedim dediqimi yaptım vermiceemm vermiceeeemmm
canimmm yaa lutfen karartma icini vakti saati vardir bebisinin. nekadardir istiyorsunuz lac yillik evlisiniz. doktor 3 ay diosa vardir bi bildigi bence acela etme. kendini strese sokarsan olmazki ama. bizlerde ayni durumdayiz.kızlar selam sanki geliyor benim kırmızılar moralim bozuk olucak gibi hissediyorum normalde 12.sinde olmam gerekyor.
bu ay hsg filmi çekilmiştim olmazsa doktor üç ay sona aşılama fln bakarı demişti.adam yapmıyor a neden ben istiyorm tüp bebek yaptırmak adam bekle üç ay diyo.olmazsa başka doktoromı gidip yaptırsam tüp bebek ne dersiniz.allahım artık beklemek ok zor geliyor yüzüm gülsün istiyorum çok bebek stiyorum imrenerek bakıyorum artık içim acıyo
Bu ovulasyonda hep bi silik çıkıyo ztn resimlere bakıyormda hiç net çizqi qörünmüyo ben qüvenmiyorm o testlere bende düşündm adet olursam alim diye sonradan vazqeçtimbugun ki ovun testim 22. gunumdeyim hala yapiorm yaa hala ikinci cizgi net degil boyle niye cikiyoki yunurtlama dinemimde gecti ???
canimmm yaa lutfen karartma icini vakti saati vardir bebisinin. nekadardir istiyorsunuz lac yillik evlisiniz. doktor 3 ay diosa vardir bi bildigi bence acela etme. kendini strese sokarsan olmazki ama. bizlerde ayni durumdayiz.
benim esimdede varikosel var canm varikosel spermleri olduruyor. esinin spermler ne kadar baktirdinjz mi? doktor bisiy demedimi ameliyat gerekiyo cunku bu durumdabir buçuk yıllık ewliyiz canım bir yıldır deniyoruz .evet isyan etmmek gerek ama olmuyor işte yapamıyorum allahım daralıyorum her y aglmaktan bitiyorum.cnm 3 ay demesi hsg den sonra kanallar açıkken belki olur diye.ama eşimde varikosel var belki ondan olmuyodur diye düşünüyorm ben beklemek zaman kaybetmemek adın.çünkü yurmutlamamda sorun yok belki ilk denemede tutunur bebeğimm
Bende aynı durumdaym buqüne kadar içimde bişe vardı oldu qibi qeliyodu dün qece yattıqımda adet sancısı qelince dedim qene olmadı qerçi şimdi yok sancımkızlar selam sanki geliyor benim kırmızılar moralim bozuk olucak gibi hissediyorum normalde 12.sinde olmam gerekyor.
bu ay hsg filmi çekilmiştim olmazsa doktor üç ay sona aşılama fln bakarı demişti.adam yapmıyor a neden ben istiyorm tüp bebek yaptırmak adam bekle üç ay diyo.olmazsa başka doktoromı gidip yaptırsam tüp bebek ne dersiniz.allahım artık beklemek ok zor geliyor yüzüm gülsün istiyorum çok bebek stiyorum imrenerek bakıyorum artık içim acıyo
tatlım evet ameliyat olabilir dedi eşimin doktoru ama benim doktorum bu değerlerle olur dedi hemen ameliyat yok edi.sprem sayısı gayet iyi 112 milyon sadece iler hızlı hareketlilik düşük braz ama doktorum bu değerlerle olması gerek dedi o yüzden ameliyat düşünmedik.sizin nasıl sana geçende sormuştum ama yazmadınbenim esimdede varikosel var canm varikosel spermleri olduruyor. esinin spermler ne kadar baktirdinjz mi? doktor bisiy demedimi ameliyat gerekiyo cunku bu durumda