bebek dusunmeden oncede boyleydi zaman zaman canim. ama boyle olmasinisime geliyodu ozamanlar iliskiyi sevmedigim icin. simdi isler degisti bebek girdi araya normalde zaten 10 gundenbir yapiyorduk yeni evli olan biri bu kadar uzun zaman yaparmi hergun yapar yeri geldimi. kimseyede anlatilmioki boyle seyler iyiki bu site varbebek için birlikte olmyya şartlandığımız için hep böle .. görrv olarak deilde aşk için yapmamız lazm
Yasin kaç canimbenim esim ilk evlendigimizdr hic anlayisli olmadi vanim biz 3 ay iliskiye giremedim benim korkularim oldu. bagirdi cagirdi bana iliskiden sogudum ve suan 1 yillik evliyiz ve iliskiden nefret ediyorum diyebilirim ama belli etmiyorum. simdi bende sorun olsaydi cocuk icin basima kalkardi cok sukur sorunum yok. kendinde varikosel var sesi cikmiyo. Allah buyuk diyorum artik bende. herseyimi erteledim bebek icin. kafam okadar karisik ki. Zamana birakayim diorm ama kafam hep orda. bilmiyorum bilemiyorum
26 canim esim 34 yasindaaYasin kaç canim
valla benim eşim hergün yapmak istio ama ben anca iki günde bir istiorum .... düşüncesinide bilemiosunki ... bazen bdn istekli oluom o isteksiz oluo bende ozmn çok kızıorum ama yapmıo o isterse oluo yani buda ilşkiyi gittikçe manotonlaştırıobebek dusunmeden oncede boyleydi zaman zaman canim. ama boyle olmasinisime geliyodu ozamanlar iliskiyi sevmedigim icin. simdi isler degisti bebek girdi araya normalde zaten 10 gundenbir yapiyorduk yeni evli olan biri bu kadar uzun zaman yaparmi hergun yapar yeri geldimi. kimseyede anlatilmioki boyle seyler iyiki bu site var
aynen cnm. evlilik cok zormus yaa. ne dusunuyorlar hic bilmiyoruz ic dunyalarinjvalla benim eşim hergün yapmak istio ama ben anca iki günde bir istiorum .... düşüncesinide bilemiosunki ... bazen bdn istekli oluom o isteksiz oluo bende ozmn çok kızıorum ama yapmıo o isterse oluo yani buda ilşkiyi gittikçe manotonlaştırıo
evet kuzum yaa bi bilsek vallaaynen cnm. evlilik cok zormus yaa. ne dusunuyorlar hic bilmiyoruz ic dunyalarinj
Tedavi olursa değişecektir. Arkadaşım 9 sene uğraştı olmadı bebekleri dediğin gibi eşi istemiyordu neredeyse ayrılan ayrilcaklardi. Sonra eşi varikosel ameliyatı oldu 7 ay sonra bebekleri oldu şimdi çok istekli olduğunu söylüyor. Bu tür rahatsızlıklarda isteklerini azalriyirdur. Yani ereksiyon sperm gelmemesi...aynı şeyi yaşamamak ve yaşamamak için istemiyorum ayağına yatıyordur. Bence durum vahim ve ciddi ise aile büyüklerinden güvendiğin iz birine açmakta ve tedaviye ikna etmekte fayda var bence.aynen cnm. evlilik cok zormus yaa. ne dusunuyorlar hic bilmiyoruz ic dunyalarinj
benim arkadasimin esi gunde 2 defa istiomus biz ayni gunde evlendik cocuk 26 yasinda benim ki 34 yasinda yasla alakasi var galiba. hatta sinirlendim ben kendine 40 yasinda birini alsaydin dedim neyine guvendim 26 yasinda biriyle evlendin dedim. pismanda degilim yeter artikevet kuzum yaa bi bilsek valla
hep onların istediği zaman olucak akşam yine istedi ben sabah yaparız dedim sabahta kıyamamış uyandırmaya olmadı
Benimdeeee 12. Gün unutun siz beni unutun küstüm sizeAyy benim de bugun 12 yarin 13 :) bu ay kur uyguladim ya 20.gunden falan once olur insallah :)
erteliyor devamli canim bugun gitcem yarin gitcem diye bu hafta gitcm dedi doktora ameliyati olmam lazim diyor. ama doktor sigarayi birakman lazim dedi bizimkisi 3 paket iciyor dusunsenize. ben ona kiziyorm hani elinden geleni yapsa sigarayi birak demiorm ama azaltsin ben ona kiziorm yoksa herseyin tedavisi varTedavi olursa değişecektir. Arkadaşım 9 sene uğraştı olmadı bebekleri dediğin gibi eşi istemiyordu neredeyse ayrılan ayrilcaklardi. Sonra eşi varikosel ameliyatı oldu 7 ay sonra bebekleri oldu şimdi çok istekli olduğunu söylüyor. Bu tür rahatsızlıklarda isteklerini azalriyirdur. Yani ereksiyon sperm gelmemesi...aynı şeyi yaşamamak ve yaşamamak için istemiyorum ayağına yatıyordur. Bence durum vahim ve ciddi ise aile büyüklerinden güvendiğin iz birine açmakta ve tedaviye ikna etmekte fayda var bence.
benim kacinci gun oldugunu bile unuttum ben ya siz yazinca aklima geldi yaa saydim 19. gunummus
Can'ım neden acı çekiyorsun kicanim size benzer bi durumda bizde var biz bu hafta tatildeydik bu haftada yunurtlama gunumdu esimde ereksiyon sorununoldu ve ereksiyonu zar zor yaptik ama hic sperm gelmedi gelmiyirda 8 gundur olmuyo istegim yok diyo cok sinirlerim bozuk kavga ediyorum ben aci cekiyorum dakikalarca onda tik yok sperm falan gelmio nasil cnm skkin anlatamambizim hic bi zaman cocugumz olmayack artik unutlanmiyorum bi beklentimde kalmadi
Can'ım unutmadık seni
cnm iliski hosuma gitmiyor ya evlendigimizden beri esim soguttu beni nasil zevk aliniyo hic yasamadimCan'ım neden acı çekiyorsun ki
hayirli haberlerini verirsin insallah cnm duam seninleInsaallah hersey gonlunuze gore olsun arkadasim. Sizin derdinize daldım kendimi unuttum:) bugünde adet olmadım bat 5 kasımdi hadi hayurlisi dua edin banada...
Bende yaklasik 10. Gün falan basladi canim sabah baya bir agriyordu simdi iyiyim Allah tan. Canim biliyorum bu arada unutmadiginizi şaka yaptim benCan'ım unutmadık senicicekkokusu sordu bende cevap verdim yoksa aklımızdasın ama bu kasık Ağrı'sı çok kötü ya ilk defa böyle oldu bende acaba önceden vardı da ben mi farketmiyordum. Sizde yok mu kızlar
Canım kendini biraz rahat bırak aklındaki şeyleri bir boşalt ilişkiyi illa yapılacak bir şey görme eşini sevdiğini istediğini düşün o zman zevk almasan bile rahatlarsın emin ol bi de kaygan olmadığı için acı çekiyoe olabilirsincnm iliski hosuma gitmiyor ya evlendigimizden beri esim soguttu beni nasil zevk aliniyo hic yasamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?