- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
Niye kız :) canın yanıyorsa ilişkide daha kayganlaşması için jeller ve zeytinyağı gibi şeyler mantar yapıyoro yüzden tatlımAaaaa ilk kez duydum :) cok saskinim , faydasi ne acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kız :) canın yanıyorsa ilişkide daha kayganlaşması için jeller ve zeytinyağı gibi şeyler mantar yapıyoro yüzden tatlımAaaaa ilk kez duydum :) cok saskinim , faydasi ne acaba ?
Anladim cnm ama hic bilmiyodum bir sey daha ogrenmis olduk bugun :)))Niye kız :) canın yanıyorsa ilişkide daha kayganlaşması için jeller ve zeytinyağı gibi şeyler mantar yapıyoro yüzden tatlım
canim ereksiyon demek rotar yapiyor demek yani kus havalanmiyor demek :) sertlesme olmuyorEreksiyon sorunu nedir cnm boşalamıyo mu yani?
Sen Allahtan hiçbi zaman umudunu kesme canım benim üzülme sakın
Hmm o kötü işte tedavi olsa vardır illaki bi tedavisicanim ereksiyon demek rotar yapiyor demek yani kus havalanmiyor demek :) sertlesme olmuyor
kendi bilir yakinda benden farki kalmicak kardes kardes yatiyoruz simdilikHmm o kötü işte tedavi olsa vardır illaki bi tedavisi
canim kacinci gununduKızlaaarrr..
Acayip karnımda ve kasıklarımda aqrı var ya canm çok yanıyo karnımdaki aqrı qaz sancısı qibi karnımada kasıklarımada bıçak saplanıyo sanki bide akıntım qelmiş sormayın deqşik bi akıntı renqi beyaz ama normal bi akıntı deql napmam qerekiyo ya bu sancı qeçmesi için
Canım yaa qeçer elbet sabretkendi bilir yakinda benden farki kalmicak kardes kardes yatiyoruz simdilik
Bi haftam kaldı cnm buqünde qeçti de 6 qün kaldı reqlecanim kacinci gunundu
☺☺ ayy güldürdün beni akşam akşam tatlim ya allahta seni güldürsün bende öyle diyorum eşime kardeş olduk iyice diyom ama kemal sunal hesabi diyom diyomda kime diyomkendi bilir yakinda benden farki kalmicak kardes kardes yatiyoruz simdilik
himmmm usuttun mu yoksa ya da gaz mi var kendini sicak tut. test falan yaptin mi bat kacti 13 muBi haftam kaldı cnm buqünde qeçti de 6 qün kaldı reqle
Kac yillik evlisiniz canim siz.☺☺ ayy güldürdün beni akşam akşam tatlim ya allahta seni güldürsün bende öyle diyorum eşime kardeş olduk iyice diyom ama kemal sunal hesabi diyom diyomda kime diyom
Bir buçuk canim senKac yillik evlisiniz canim siz.
15 aylik :) ne oldu kocalarimiza yaa fabrika hatasi galiba geri iade edebiliyormuyduk artik isin dalgasina gectim sinirimdenBir buçuk canim sen
ben hic kullanmadim canim sana yardimci olamicm burda kullananda yoktu bildigim kadariyla.Merhabalar! 4 yıllık evliyim 6 aydır bebek düşünüyoruz ama olmadı doktora gittim progestan 100 mg verdi. adet bitiminden 5 gün sonra başladım kullanmaya bugün ve dün yani ilaç kullanmaya başlayalı 6 gün oldu ve kanamam var. ara kanama gibi. daha adete 15 günüm var aslında ve doktor 12 gün sonra kontrole çağırdı. adet olunca bırakılıyor mu bu ilaç bilgisi olan var mı? ya da yan etkisi olabilir mi ilacın?
teşekkür ederim belki kullanan vardır dedim :)) allah yardımcımız olsunben hic kullanmadim canim sana yardimci olamicm burda kullananda yoktu bildigim kadariyla.
☺ yok heralde iadeleri tatlim bende bilmiyom valla ne olduğunu fok baliklari kiş gelince afalliyormuş ya bizimkilerde öyle oldu galiba15 aylik :) ne oldu kocalarimiza yaa fabrika hatasi galiba geri iade edebiliyormuyduk artik isin dalgasina gectim sinirimden
Benimde bir bilgim yok tatlim klomen falan kullandim ama onu kullanmadimMerhabalar! 4 yıllık evliyim 6 aydır bebek düşünüyoruz ama olmadı doktora gittim progestan 100 mg verdi. adet bitiminden 5 gün sonra başladım kullanmaya bugün ve dün yani ilaç kullanmaya başlayalı 6 gün oldu ve kanamam var. ara kanama gibi. daha adete 15 günüm var aslında ve doktor 12 gün sonra kontrole çağırdı. adet olunca bırakılıyor mu bu ilaç bilgisi olan var mı? ya da yan etkisi olabilir mi ilacın?