- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Aminn canım hep birlikte inşallahCanm inşallah kürün işe yaramış gibi görünüyor :) hayırlı haberlerini duyarız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım hep birlikte inşallahCanm inşallah kürün işe yaramış gibi görünüyor :) hayırlı haberlerini duyarız inşallah
Maşallah kuzuyaselamlarrr
teyzişkolar biz 10 haftalık olduuukkkk ツ
Calismalara artik basla canim yavas yavas. Bence ayni gün yumurtlayacagiz seninleKizlar.. dun test yapmistim (labquick ovulasyon) t kisminda hic cizgi yoktu, bugun silik. Yani negatif ama dunkunden farkli bi anlami var mi bunun , bilen var mi :) tabii ki test yapmaya devam....
canım 9,75 çok yüksek bir değer değil ,sınırlara yaklaşmışsın ki bu fsh bazen artar bazen azalır, değişirinşaallah cnm hormon testınde cıkıo ne var ne yok eger hormonal dengesızlık varsa benm fsh degerım yuksek 9,75
Hoşgeldin canim preseed i ovulasyon testi ile takip edip kullanacaksin demi? Bende bu ay preseed ciyimSlm kizlar .bennde bebis istiyorumm .ovulasyn testi denedm yine hamile kalamadim ama bu ay preseed kullanicm .su an adet oluyorum biter bitmz baslicm .her gece ruyalarima giriyo bi bebism oluyoo insllh bu ay tutturuz
Gecen hafta yapmistim canim pazartesi yenileriz listeyikızlar bu topikte liste varmı varsa beni de ekler misiniz?
Ayy bilmiyorum ki cnm. Benim cok duzenli olmadigi icinn :) merakla bekliorm ne zmn olucaginiCalismalara artik basla canim yavas yavas. Bence ayni gün yumurtlayacagiz seninle
canım eğer çift çizgi yoksa , kist oluşabilir doktora bir görün istersen ...inşallah hamilesindirbenim bat 5 kasımdı ne çift çizgi var ne de gelen giden. dua edin lütfen
Canım seninkinde çizgi çıkıyor demi? Illa tam ikiside ayni koyulukta olacak diye bekleme çünkü bazen onu bekleyenler kacirabiliyor. O yuzden basla sen artik. Baktin yakaladin 2 koyu cizgi ogun ve ertesi günü degerlendir. Bu gunleri es gecme sakin.Ayy bilmiyorum ki cnm. Benim cok duzenli olmadigi icinn :) merakla bekliorm ne zmn olucagini
Canım seninkinde çizgi çıkıyor demi? Illa tam ikiside ayni koyulukta olacak diye bekleme çünkü bazen onu bekleyenler kacirabiliyor. O yuzden basla sen artik. Baktin yakaladin 2 koyu cizgi ogun ve ertesi günü degerlendir. Bu gunleri es gecme sakin.
Of bi de bi kere @merveaydin la dertlesmstk bu konuyu normal demistik ama , aklima takilio yine, iliski sonrasi sivinin disari cikmasi benim sinirimi bozuyo kizlar ya.. hic cikmicak degil de sanki bende bi anormallik var gibi hissediomCnm sagol. Calismalara basladik bgn.. 11.gun :) yani ovulasyon oldugunu sanmiorm bugun.
benim test cizgili testlerden seninki gibi teknolojik degil sekerim :))
Onumuzdeki hafta icinde cift cizgiyi yakalarim insallah.
Normal canım o takma kafanaOf bi de bi kere @merveaydin la dertlesmstk bu konuyu normal demistik ama , aklima takilio yine, iliski sonrasi sivinin disari cikmasi benim sinirimi bozuyo kizlar ya.. hic cikmicak degil de sanki bende bi anormallik var gibi hissediom
Yok cnm ya bn ovulasyon testine gerek duymuyorum artik cunku ne gun yumurtladigimi biliyorum .o gunu bos gecirmiyorum ve tam 2 hafta sonra adetim geliyor .sorunda bu isde bilmeme ragmen hamile kalamiyorum belki preseed ile daha saglikli dollenirse yumurta bu kez tutturabilirm.sen kac aydir calisiyorsunHoşgeldin canim preseed i ovulasyon testi ile takip edip kullanacaksin demi? Bende bu ay preseed ciyim
Cnm onumu takiyosun zatn yumrtlaya yeteri kadar gectikdn sonra kalani mutlaka disari cikiyo hepsine ihtyac yokki zatnOf bi de bi kere @merveaydin la dertlesmstk bu konuyu normal demistik ama , aklima takilio yine, iliski sonrasi sivinin disari cikmasi benim sinirimi bozuyo kizlar ya.. hic cikmicak degil de sanki bende bi anormallik var gibi hissediom
cnm iimişte bana yaramadı o cnm öle denesem ziyan olcakCanim 10 yemek kaşığı bal
10 silme tatli kaşığı Çörek otu
10 cay kaşığı tarcin
Sabah aksamda yemeklerden once 1 tatlı kaşığı yeniliyor