- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorz cnm sonucunuTabiki haber vericem mutlaka
Inşallah 2. Seçenek tir tatlimKızlar çok sık idrara qidiyorm ben ya sürekli sıkılıyorm ben normalde çok sık tuvalete qitmem şimdi saatte bi mutlaka qidyorm ya üşüttüm ya da hamileyim İnşallah ikinci seçenektir kaldı son 8
Tekrar dan tebrik ederim canım benim. Allah'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Kizlarr sonucum 129.55 :)
Tekrar dan tebrik ederim canım benim. Allah'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Tebrik ederim canımKizlarr sonucum 129.55 :)
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlarr sonucum 129.55 :)
Tebrikler cnm. Zaten anneydin yanlis hatirlamiyorsam , olacagini biliyorduk hehehe. Bize de dua et ; hayirli olsun :)))Kizlarr sonucum 129.55 :)
Kızzzz ebruuu hoşgeldin.. Tutturalım Canm tutacak bu ayMerve bende varım bu ay tutturalim :)
Kız sen teste baslamadinmi daha ?Kizlar yaaa bugun dongumun 11. Gunu ama bi akinti oldu tam yumurta aki kivaminda siz demistiniz ya. Acaba yumrtlamak uzere falanmiyim ki? Normalde 15_20 gunleri arasinda oluyo ama panik oldum test yapiiim bari...
Kizma cnmKız sen teste baslamadinmi daha ?
Yaptığımız kür den dolayı erken yumurtlama ihtimalimiz yüksek benimde yakında yumurtlama günüm hem testten hemde dün gece azda olsa baslayan akıntı dan anladım yoksa bende normalde bukadar erken beklemiyordumKizma cnm
Dun yaptim 10.gun negatiftu. Bgn daha yapmadm eve gidince yapicamm :)))
evt cnm 1 oğlum var 7 yaşında..herkese hayırlısyla allahım nasip etsin inşş..Tebrikler cnm. Zaten anneydin yanlis hatirlamiyorsam , olacagini biliyorduk hehehe. Bize de dua et ; hayirli olsun :)))
amin cnm darısı başınıza :)hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ne kürü yapıyosunuz kızlar merak ettimYaptığımız kür den dolayı erken yumurtlama ihtimalimiz yüksek benimde yakında yumurtlama günüm hem testten hemde dün gece azda olsa baslayan akıntı dan anladım yoksa bende normalde bukadar erken beklemiyordum
teşekkürler darısı başınıza :)Tebrik ederim canım