- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
aminn cnm herkese nasip etsin inşallahh :)Tekrar dan tebrik ederim canım benim. Allah'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminn cnm herkese nasip etsin inşallahh :)Tekrar dan tebrik ederim canım benim. Allah'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
bu ay çalışmalara eşimle devam ama bebek için deil zevk için sadece korunmucam ama artık bebek bebek diye üstelemiycem zaten 8aylık evliyiZ 6aydır bebek die yırtınıoz evliliğimizin tadını çıkaramadık doru düzgün bırakıcam bebek bebek die yırtınmayı korunmuycam ama yined birinci yılımız dolsun bakalımm.. artık öle karar aldık zorlamıycaz birinci yılımız dolmadan en azından evliliğimizin tadını çıkaralım cnm ama yinede alaah hersekese nasip etsin banada ...amin cnm darısı başınıza :)
Yakin oldugunu testten nasi anladin cnm cok merak ettm :))Yaptığımız kür den dolayı erken yumurtlama ihtimalimiz yüksek benimde yakında yumurtlama günüm hem testten hemde dün gece azda olsa baslayan akıntı dan anladım yoksa bende normalde bukadar erken beklemiyordum
Can'ım evet iki gün oldu biraz erken :) ama bu ay olacak ben inanıyorjmAy inşallah canım yq valla bu ikinci denemenizi bu ay bakalım kendimi hamile gibi hissediom bismillahhh daha 2 gün oldu hastaligim biteli galiba psikolojik ama kasiklarim agrio :)))
Benimde öyle Can'ım bu ay bekle ki Regl gelsinİnşallah canım bu ay icimde farklı bi heyecan var :))
Tamam Can'ım ben bugün ölçtüm 37.1 çıktı ilk defa bu kadar yüksekAteş ölçmeyi yarın dan itibaren yapicam canım bakalım doğru mu belirgin olursa haber ver mutlaka
Huuuu kız daha bismillah hemen yükselir mi ateş ayyy hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız :)Tamam Can'ım ben bugün ölçtüm 37.1 çıktı ilk defa bu kadar yüksek
Yanıp sönen gulen yüz çıktı bugun yani ovulasyon gunu yakın. Daha once boş yuvarlak çıkıyordu ordan biliyorum.Yakin oldugunu testten nasi anladin cnm cok merak ettm :))
Bal+ çörek otu + tarçın canımne kürü yapıyosunuz kızlar merak ettim
bende yiyorum ama çok sıkı sıkıya uygulayamadım..Bal+ çörek otu + tarçın canım
Canm inşallah kürün işe yaramış gibi görünüyor :) hayırlı haberlerini duyarız inşallahYanıp sönen gulen yüz çıktı bugun yani ovulasyon gunu yakın. Daha once boş yuvarlak çıkıyordu ordan biliyorum.
Valla bilmiyorum ki bende CanmHuuuu kız daha bismillah hemen yükselir mi ateş ayyy hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız :)
kız o bana yaramsdı ya rahmimi çok kasıo ağrısına dayanamıom başka bişi mi dokundu dedim o akşam sabah yine yptım yine aynısı oldu bu sefer dozunu düşürdüğüm halde sen nekdr koyuyosunBal+ çörek otu + tarçın canım
hey maşallahhh yaaaa sevindim senin adına canımselamlarrr
teyzişkolar biz 10 haftalık olduuukkkk ツ
Canim 10 yemek kaşığı balkız o bana yaramsdı ya rahmimi çok kasıo ağrısına dayanamıom başka bişi mi dokundu dedim o akşam sabah yine yptım yine aynısı oldu bu sefer dozunu düşürdüğüm halde sen nekdr koyuyosun
ilk yaptığmda bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı toz çörek otu bir tatlı kaşığı tarçın diodu sabah onu bir tatlı kaşığı bal bir çay kaşığı normal çörek otu bir çay kaşığı tarçına düşürdüm ama yine aynı etki yaptı o