- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
Sen ne düşünüyosunHaa haa :) cok güzel mis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne düşünüyosunHaa haa :) cok güzel mis
Stres yapma canım. Eşine nasıl söyledin :)[/Q
Telefonda soyledim cnm.testi aldik eve birakti beni ise dondu o.ara beni dedi.oyle haber vetdim.1 oglumuz var zaten :) onu da telle ogrenmisti.:)))
şart değil günün her saati okunabilir istediniz kadr okuyabilirsiniz ama 5ten fazlası ağır gelir diyolarcnm bu duayı kaşam okumak şart mı günde 1 kez mi okuyalım
Ayy bilmiyorumki bende düşünüyorum süpriz olsun istiyorum. Ayyy simdiden heyecan bastiSen ne düşünüyosun
Canim diger gunler daha düşükse suan yükseldiyse yumurtlama günü yaklasiyorKızlar bugün Ateş'im 37.1 çıktı normal mi sizcw
tmm cnm bugün okuyayım inşş hayırlı rüya görürümşart değil günün her saati okunabilir istediniz kadr okuyabilirsiniz ama 5ten fazlası ağır gelir diyolar
Evet Can'ım en son 36.7 idiCanim diger gunler daha düşükse suan yükseldiyse yumurtlama günü yaklasiyor
Can'ım ben evin kapısının tokmağına iki Bebek ayakkabısı asmayı düşünüyorum. :)) o gelince onu görünce zaten anlar bakalım eve Nasıl girecek sonraAyy bende hep bunu merak etmisimdir nasıl söyledi ler diye :))) yada en güzel nasıl soylenir? Kızlar fikri olan yada çevresinden değişik seyler duyan varmi? Farklı olsun süpriz olsun istiyorum. Tabiki Allah ım o güzel haberi bize yasatirsa.
Ayyy kocişin orada dona kalır adam cagiz kapıyı da çalamaz bir süreCan'ım ben evin kapısının tokmağına iki Bebek ayakkabısı asmayı düşünüyorum. :)) o gelince onu görünce zaten anlar bakalım eve Nasıl girecek sonra
Valla bilmiyorum ki napar:) sonra evin içine benek eşyaları yerleştirmeyi düşünüyoeum yelek patik falan :) yatak odasına da :) test yaptığım aplikatörü Koycam artık napr bilememAyyy kocişin orada dona kalır adam cagiz kapıyı da çalamaz bir süre
Aminn cnm insalllahhh..tum isteyenlere nasip olsun insssMaşallah maşallah kaynamiş burasi ya sabahtan beri oku oku bitmedi ☺primavera77 tebrik ederim tatlim çok sevindim saglikli ve hayirli bir evlat olur İnşallah
Ayyy inşallah bu ay hepimiz burada eslerimize nasıl haber verdigimizi yazarizValla bilmiyorum ki napar:) sonra evin içine benek eşyaları yerleştirmeyi düşünüyoeum yelek patik falan :) yatak odasına da :) test yaptığım aplikatörü Koycam artık napr bilemem
Canim sen kan vermeye gittinmi ?Aminn cnm insalllahhh..tum isteyenlere nasip olsun insss
Evt cnm hastanedeyim suanda.sonuc bekliyorum cikmak uzeredir artik...allahim hauirli guzel sonuc nasip etsin insallahhCanim sen kan vermeye gittinmi ?
Insallah canım sonucu alinca haber ver mutlakaEvt cnm hastanedeyim suanda.sonuc bekliyorum cikmak uzeredir artik...allahim hauirli guzel sonuc nasip etsin insallahh
Tabiki haber vericem mutlakaInsallah canım sonucu alinca haber ver mutlaka