- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
okdr faziletli bir dua allah rüyalarınızı hayır eder inşallahbende çok değişk rüya gördum bu duayı okudum yattım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okdr faziletli bir dua allah rüyalarınızı hayır eder inşallahbende çok değişk rüya gördum bu duayı okudum yattım
maşallah cnm inillh güzel bir değrr çıkarpembeli test dün yaptığım erken geb. testi kızzlar...beyaz test de az önce yaptığım 4 tl lik test...akşamüstü kan tahliline gidicem hayırlısı inşşş.dua edin ltfnn
Hos buldum canim . Allah kabul etsinselm cnm hg ldin bende mevlüde geldim akşam üzeri yine girerim
Canım ölü diriden haber derler. Bir haber alacaksınCanım qece ytmadan senin yazdıqın duayı okudumda yattım rüyamda kayınvalidemin öldüqünü qördüm başka şeylerde qördüm deqişik deqişikte hatırlamıyorum hayırdır İnşallah
Hadi hayırlısı tatlım haberleri ni bekliyoruzpembeli test dün yaptığım erken geb. testi kızzlar...beyaz test de az önce yaptığım 4 tl lik test...akşamüstü kan tahliline gidicem hayırlısı inşşş.dua edin ltfnn
Bebek haberi olsa bariiCanım ölü diriden haber derler. Bir haber alacaksın
Bizede haber ver cnm deqerini.pembeli test dün yaptığım erken geb. testi kızzlar...beyaz test de az önce yaptığım 4 tl lik test...akşamüstü kan tahliline gidicem hayırlısı inşşş.dua edin ltfnn
Inşallah canımBebek haberi olsa barii
cnm bu duayı kaşam okumak şart mı günde 1 kez mi okuyalımokdr faziletli bir dua allah rüyalarınızı hayır eder inşallah
Stres yapma canım. Eşine nasıl söyledin :)inşallah kızlarr..hayırlı haberlerim olur inşllahh...çok heyecanlı ve stresliyimm
heyecan yok iyi, hayırlı habelerle gel inşallahinşallah kızlarr..hayırlı haberlerim olur inşllahh...çok heyecanlı ve stresliyimm
Ayy bende hep bunu merak etmisimdir nasıl söyledi ler diye :))) yada en güzel nasıl soylenir? Kızlar fikri olan yada çevresinden değişik seyler duyan varmi? Farklı olsun süpriz olsun istiyorum. Tabiki Allah ım o güzel haberi bize yasatirsa.Stres yapma canım. Eşine nasıl söyledin :)
Canım benimde en çok merak ettiqim şey bu ben burdq yazdım eşinize nasıl söyledniz ya da nasl söylersiniz birbirimize fikirler verelim özel olsun o an dye bi kişiden cvp qeldi sadece başka yok :)Ayy bende hep bunu merak etmisimdir nasıl söyledi ler diye :))) yada en güzel nasıl soylenir? Kızlar fikri olan yada çevresinden değişik seyler duyan varmi? Farklı olsun süpriz olsun istiyorum. Tabiki Allah ım o güzel haberi bize yasatirsa.
her ay hüsrana uğradığım için sanırım,ben hiç düşünmedim düşünemedim o yüzden yorum yapamıyorum ama bu güzelmişCanım benimde en çok merak ettiqim şey bu ben burdq yazdım eşinize nasıl söyledniz ya da nasl söylersiniz birbirimize fikirler verelim özel olsun o an dye bi kişiden cvp qeldi sadece başka yok :)
Ben bi kutuya emzikle not yqzcam Çok Çalış BABA Ben Geliyorum diye hediye paketi yapıp sana hedye aldım dicem
Sen bAşla cnm düşünmeye Rabbim verir İnşallah tez zamanda :)her ay hüsrana uğradığım için sanırım,ben hiç düşünmedim düşünemedim o yüzden yorum yapamıyorum ama bu güzelmiş
inşallahSen bAşla cnm düşünmeye Rabbim verir İnşallah tez zamanda :)
inşaallah cnmokdr faziletli bir dua allah rüyalarınızı hayır eder inşallah
Haa haa :) cok güzel misCanım benimde en çok merak ettiqim şey bu ben burdq yazdım eşinize nasıl söyledniz ya da nasl söylersiniz birbirimize fikirler verelim özel olsun o an dye bi kişiden cvp qeldi sadece başka yok :)
Ben bi kutuya emzikle not yqzcam Çok Çalış BABA Ben Geliyorum diye hediye paketi yapıp sana hedye aldım dicem