- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
Neden canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden canım
amn inş. cnmokudum kızlar duayı bes kere allah kabul etsn ınsaallh
ordaki yuvarlak şey kafamı çok karıştırdı ...Neden canım
hımm ne dedıordaki yuvarlak şey kafamı çok karıştırdı ...
baktım normal ultrasonlarda öle şey yok doktorun tavırlarıda bi deişikti tam bi bilgi vermedi
bişi yok dedi başından savar gibihımm ne dedı
ne biçim doktormus o bence değiştr hemen doktor cok önmlı yaa cok yanlış tedavıye bıle yönlendırebılıo senı zamanınıda çalıo üstelıkbişi yok dedi başından savar gibi
haftaya gadip radyolojş uzmanından istiycem bi detaylı ultrason baksa baksa iyi o bakar o anlıo çünkine biçim doktormus o bence değiştr hemen doktor cok önmlı yaa cok yanlış tedavıye bıle yönlendırebılıo senı zamanınıda çalıo üstelık
sen tedavı goruomusun suan ne aşamadasınhaftaya gadip radyolojş uzmanından istiycem bi detaylı ultrason baksa baksa iyi o bakar o anlıo çünki
sadece adet düzensizliği tedavsii görüorum cnmsen tedavı goruomusun suan ne aşamadasın
onada şükür neleri var ben ılk hastaneye gttgmde fsh mın yuksek oldugunu ögendm bı baktım tüp bebekden baska care gözukmuyor dünyam basıma yıkıldı bu sıteye grdım fsh degerım 9,75 birde gördumki neleri var neleri şükrettım halıme ınan bu sonuca sevndgm anlar oldusadece adet düzensizliği tedavsii görüorum cnm
canım bu arada kenzülarş duası ıcın cok saol okudum duygulandım gözumden yaş aktı ani ter bastı okurken cok etkılendım cok saolsadece adet düzensizliği tedavsii görüorum cnm
çok etkileyici bir dua zaten cnm allah inş dualarımızın mükafatını tez vakitte verir .. amincanım bu arada kenzülarş duası ıcın cok saol okudum duygulandım gözumden yaş aktı ani ter bastı okurken cok etkılendım cok saol
aminnn inşşş :)Hayirli olsun cnm. Darisi basimiza insallah :))
şükür şuan bişeyim yokta allahm başka dert vermesinonada şükür neleri var ben ılk hastaneye gttgmde fsh mın yuksek oldugunu ögendm bı baktım tüp bebekden baska care gözukmuyor dünyam basıma yıkıldı bu sıteye grdım fsh degerım 9,75 birde gördumki neleri var neleri şükrettım halıme ınan bu sonuca sevndgm anlar oldu
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Canım qece ytmadan senin yazdıqın duayı okudumda yattım rüyamda kayınvalidemin öldüqünü qördüm başka şeylerde qördüm deqişik deqişikte hatırlamıyorum hayırdır İnşallahşükür şuan bişeyim yokta allahm başka dert vermesin
hayırdır inşallah cnm allah hayır etsinCanım qece ytmadan senin yazdıqın duayı okudumda yattım rüyamda kayınvalidemin öldüqünü qördüm başka şeylerde qördüm deqişik deqişikte hatırlamıyorum hayırdır İnşallah
bende çok değişk rüya gördum bu duayı okudum yattımCanım qece ytmadan senin yazdıqın duayı okudumda yattım rüyamda kayınvalidemin öldüqünü qördüm başka şeylerde qördüm deqişik deqişikte hatırlamıyorum hayırdır İnşallah
selm cnm hg ldin bende mevlüde geldim akşam üzeri yine girerimGünaydın kızlar