- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
n mesajı cnm özel mesajsa çıkmıo mesajlarda bişiCanım mesaj attım ama görmedin sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
n mesajı cnm özel mesajsa çıkmıo mesajlarda bişiCanım mesaj attım ama görmedin sanırım
Gozun aydin cnm :)hamileyimmm :)))
Tebrik edrim darısı başımıza belirtilerin nelerdi bizimle paylaşırsan çok sevinirim.hamileyimmm :)))
Geçmiş olsun canım üzme kendini daha çok genciz o bebişler elbet birgün gelicek.saol canım hep sordun ama böyleymiş kısmet..
sıfır belirti cnm.ilk gebeliğimde de böyleydi..göğüslerim bomboş damar yok acı yok sızı yok,kasıkta batma acı yok,karnım ağrımıyo,belim de ağrımıyo..oğlumda da böyledim 9 ay...sanırım bünyeyle alakalı ya da daha çok erken bu belk sonradan farklı olacaktır.Tebrik edrim darısı başımıza belirtilerin nelerdi bizimle paylaşırsan çok sevinirim.
teşekkürler :)Gozun aydin cnm :)
Bende 10 kasımı bekliyorum adetim gecikmeden test yapmak istemiyorum ama sanki kırmızı kart geliyor bana.sıfır belirti cnm.ilk gebeliğimde de böyleydi..göğüslerim bomboş damar yok acı yok sızı yok,kasıkta batma acı yok,karnım ağrımıyo,belim de ağrımıyo..oğlumda da böyledim 9 ay...sanırım bünyeyle alakalı ya da daha çok erken bu belk sonradan farklı olacaktır.
Yok canım topik de attımn mesajı cnm özel mesajsa çıkmıo mesajlarda bişi
hayırlı olsun cnm bnm devamı gelir inşşş darısı bize olsun lütfennnn rabbim nasip etsin inşş bizlerede bu günlerihamileyimmm :)))
Canım benim cok tebrik ederim. Allah'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinhamileyimmm :)))
hayırlı olsun hadi koş kan testine sonra gel bebek için neler yaptın anlat bizehamileyimmm :)))
görmedim cnmYok canım topik de attım
Nedenki canım? Kız daha erken offf bunlar stresten mi oluyor anlamiyorumki
bu ay 2 kez ilişki başka da bişey yapmadım cnm :)hayırlı olsun hadi koş kan testine sonra gel bebek için neler yaptın anlat bize
aminnn canım cümlemizeee. darısı başınıza inşallahhhh :)Canım benim cok tebrik ederim. Allah'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin