- 1 Ekim 2015
- 522
- 467
canım normalde c tesi aksam yada pazar sabah ama hasta olcam sanki böle akıntımda çoğaldıSenin günün geldimiki canim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım normalde c tesi aksam yada pazar sabah ama hasta olcam sanki böle akıntımda çoğaldıSenin günün geldimiki canim ?
Bu aydan umutluysan eğer akıntı da hamilelik belirtisi canimcanım normalde c tesi aksam yada pazar sabah ama hasta olcam sanki böle akıntımda çoğaldı
aslında evet ama akıntı 1 hatfadır var bugun yogunlastı beklemekten baska caremız yokBu aydan umutluysan eğer akıntı da hamilelik belirtisi canim
saol canım hep sordun ama böyleymiş kısmet..ne tuaf ya alla alla bı anda bebk luyo bı anda olmuyo o kadar umutluydumkı senden sonucu 21 olan hamıle kalıyor neyse bıdakı aya kaldın desene maviş allahım öyle nasip etmiş demek
Can'ım aynı durum bende de var bilio musunYaa kızlar birşey sorcam. Benim 2 gündür aşırı bel ağrım ağrım var. Daha yumurtlama zananinda bile degilim sizce nedendir?
Ayy neden acaba yaa. Ağır birsey kaldirmadim. Usutmedimde bundan eminim. Baktim biraz netten ama yumurtlama zananinda olabilirmiş. Benim daha 10. Günüm yumurtlamaya da var anlamadim gittiCan'ım aynı durum bende de var bilio musun
Bende de var ve bu günleri geçirmek istemiyorum Can'ım gerçi sen testle takip ediyorsun o başkaAyy neden acaba yaa. Ağır birsey kaldirmadim. Usutmedimde bundan eminim. Baktim biraz netten ama yumurtlama zananinda olabilirmiş. Benim daha 10. Günüm yumurtlamaya da var anlamadim gitti
8. Ve 9. Gün negatifti zaten erken baslamistim. Bugün 10 . gün bugün test yapmadım. Yarin tekrar yapcamBende de var ve bu günleri geçirmek istemiyorum Can'ım gerçi sen testle takip ediyorsun o başka
Üzülme canım yaa tez zamanda verir inşallah Rabbim sanada bizlerede sen kalbini ferah tut sıkma canını13 küsür çıkmış değer.. yani kimyasal yine..
Testlerin yanılma ihtimalı yok mu canım8. Ve 9. Gün negatifti zaten erken baslamistim. Bugün 10 . gün bugün test yapmadım. Yarin tekrar yapcam
Benimde bel aqrım çoqaldı. zaten vardı buqün yürürken bile belime sancı qirdi ama ben çok aqır kaldırdm bu ay temizlik yaptm o zmn qirmişti belime sancı8. Ve 9. Gün negatifti zaten erken baslamistim. Bugün 10 . gün bugün test yapmadım. Yarin tekrar yapcam
Valla simdilik bildigim en iyisi diye bunu kullaniyorum. % 99 dogruluk oranı diyor. Inşallah yanilma olayı olmazTestlerin yanılma ihtimalı yok mu canım
Kız sen dikkat et kendine. Senin hamis olma ihtimalin varBenimde bel aqrım çoqaldı. zaten vardı buqün yürürken bile belime sancı qirdi ama ben çok aqır kaldırdm bu ay temizlik yaptm o zmn qirmişti belime sancı
Canm qeçti valla artık dikkat etmek fln baya aqır kaldırdm ben bu ay kanepeyi kaldırırken aniden kaldırdm heralde o zmn bi qirdi bel aqrısı hala var biraz qeçmişti buqn qene var dün misafir vardı malum buqün ev batmış durumda bi kalkıp evi süpürseydim iyiydiKız sen dikkat et kendine. Senin hamis olma ihtimalin var
Tamam iste en azindan bu saatten sonra dikkat et. Bebis varsa tutunma zamanları şimdi. Sen bugün kanepe falan kaldırma sakın.sadece evi supur toz al bitsin. Durumun bir kesinleşsin öyle kaldirirsin.Canm qeçti valla artık dikkat etmek fln baya aqır kaldırdm ben bu ay kanepeyi kaldırırken aniden kaldırdm heralde o zmn bi qirdi bel aqrısı hala var biraz qeçmişti buqn qene var dün misafir vardı malum buqün ev batmış durumda bi kalkıp evi süpürseydim iyiydi
Öyle yapcam canım halim yok zaten ayy bebişim bi tutunsunda ben iş yapmayım yeterkiTamam iste en azindan bu saatten sonra dikkat et. Bebis varsa tutunma zamanları şimdi. Sen bugün kanepe falan kaldırma sakın.sadece evi supur toz al bitsin. Durumun bir kesinleşsin öyle kaldirirsin.
Merhabaaakızlar nerelerdesiniz sesiniz de çıkmıyor