- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
Valla erken biliyorum hatta olamaz yani bilmiyorum kiNedenki canım? Kız daha erken offf bunlar stresten mi oluyor anlamiyorumki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla erken biliyorum hatta olamaz yani bilmiyorum kiNedenki canım? Kız daha erken offf bunlar stresten mi oluyor anlamiyorumki
aminnn cnm inşallahhh :)hayırlı olsun cnm bnm devamı gelir inşşş darısı bize olsun lütfennnn rabbim nasip etsin inşş bizlerede bu günleri
Hayirli olsun cnm. Darisi basimiza insallah :))aminnn cnm inşallahhh :)
Canim usutmussundur ya da bisey dokunmustur. Bi de benim yumurtlama gununde mide bulantim oluyo bi kac kez hissettim. Belki ovulasyonun oluyodur test yapmicak misin?Valla erken biliyorum hatta olamaz yani bilmiyorum ki
Tebrik ederim canımm Allah kucağına almayı nasip etsinn..benim anlamadığım 2 gün önce yine erken geb. testi yapmıştım tamamen negatifti...bugün nasıl öyle oldu...hata olmaz değil mii????
Hic bilmiyorum cnm ben anlayamiuorum akintidanIyi aksamlar kizlar.akintimdan hep yumurtamin ne zmn catladigini anlardim ama bu ay ilk defa o seffaf sunen akintim olmadi.onun yerine beyaz akintim var.boyle birseyle karsilasan oldumu hic?acaba diyorm yumurtam dollendi ondan mi akmadi.yoksa catlamadimi
Inşallah dedigin gibidir. Bende pek anlamıyorum akıntı danIyi aksamlar kizlar.akintimdan hep yumurtamin ne zmn catladigini anlardim ama bu ay ilk defa o seffaf sunen akintim olmadi.onun yerine beyaz akintim var.boyle birseyle karsilasan oldumu hic?acaba diyorm yumurtam dollendi ondan mi akmadi.yoksa catlamadimi
Cnm senin bat nezamandi ? Bugün yaptigindami erken gebelik testi? Yoksa normal testmi ?benim anlamadığım 2 gün önce yine erken geb. testi yapmıştım tamamen negatifti...bugün nasıl öyle oldu...hata olmaz değil mii????
amin cnm darısı en kısa zamanda başına inşşşTebrik ederim canımm Allah kucağına almayı nasip etsinn..
cnm bat pazartesi ya da salı idi.hesaplayıcılar salıyı gösteriyordu.ben p.tesi diye düşünüyordum.yani 3 kasım battı..2 gün önce yaptığımda erken geb.testiydi prediktör marka. bugünkü de ovula ultra erken geb.testiCnm senin bat nezamandi ? Bugün yaptigindami erken gebelik testi? Yoksa normal testmi ?
Anladım canım tekrar dan hayırlı olsun. Denekki erken gebelik testi nede pek fazka inanmamak lazimmis. Erkenden bilmiyormuscnm bat pazartesi ya da salı idi.hesaplayıcılar salıyı gösteriyordu.ben p.tesi diye düşünüyordum.yani 3 kasım battı..2 gün önce yaptığımda erken geb.testiydi prediktör marka. bugünkü de ovula ultra erken geb.testi
benim hormon sanırım vücudumda ancak bellli seviyeye çıkıyor.oğlumda 8.gün negatifti.kanda öğrenebilmiştim :)Anladım canım tekrar dan hayırlı olsun. Denekki erken gebelik testi nede pek fazka inanmamak lazimmis. Erkenden bilmiyormus
Hic bilmiyorum cnm ben anlayamiuorum akintidan
Yazdığınız için yine de teşekkür ederim kızlar.bat gelince anlarım artıkInşallah dedigin gibidir. Bende pek anlamıyorum akıntı dan
Tebrikler canımm. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip ederhamileyimmm :)))
sorun olacagını sanmıyorum ama için rahat etmesi icn bitane daha testin varsa yap :)yani bat günü negatifti silik bile değildi test...inşallah bunda sorun yoktur dimii ???korktum şimdi yaa
Bence sorun yoktur cnm zaten oğuşunda da gec çıkmış. Senin ilk test yaptiginda daha idrara gecmemistirde ondan çıkmamış tır. Bak bugün çıktıyani bat günü negatifti silik bile değildi test...inşallah bunda sorun yoktur dimii ???korktum şimdi yaa
aminn teşekkürlerrTebrikler canımm. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder
mleseff o kadar ümitsizdim ki olmadığına o yüzden tek aldımmsorun olacagını sanmıyorum ama için rahat etmesi icn bitane daha testin varsa yap :)