benide ekler misin arkadaşım bat 14 kasım, hayırlısı olsun hepimizeListedesin canim benim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benide ekler misin arkadaşım bat 14 kasım, hayırlısı olsun hepimizeListedesin canim benim :)
Yarin arkadaş lar tekrar isim versin listeyi düzenlerim canim.benide ekler misin arkadaşım bat 14 kasım, hayırlısı olsun hepimize
Insallah canim. Kasimda hepimiz hamis oluruzbende tedavı goruuorm bakalım bu ay ne olacak ınsallah gebelık olur
inşaallh cnm sızde sorunvarmı nedirInsallah canim. Kasimda hepimiz hamis oluruz
Ayy tebrik ederim cnm çok sevindim Rabbim saqlıklı bi şekilde kucaqınada almayı nasip eder İnşallah bizlerede dua et o ikinci nazlı çizqiyi bizde qörelim bu ay Uyquladıqın yaptıqın bişe var mıydı canım bu ay?mleseff o kadar ümitsizdim ki olmadığına o yüzden tek aldımm
yok cnm herhangi bişey yapmadım..ilişkide sadece 2 kez oldu 3 gün arayla...kısmet iişte ..çook şükürr.darısı sizlere inşallahhhAyy tebrik ederim cnm çok sevindim Rabbim saqlıklı bi şekilde kucaqınada almayı nasip eder İnşallah bizlerede dua et o ikinci nazlı çizqiyi bizde qörelim bu ay Uyquladıqın yaptıqın bişe var mıydı canım bu ay?
Biz daha yeni başladık cnm bebek çalışma sına. O yüzden sorun varmi yokmu bilmiyoruz. Umarım yokturinşaallh cnm sızde sorunvarmı nedir
inşaallah cnm hormon testınde cıkıo ne var ne yok eger hormonal dengesızlık varsa benm fsh degerım yuksek 9,75Biz daha yeni başladık cnm bebek çalışma sına. O yüzden sorun varmi yokmu bilmiyoruz. Umarım yoktur
Anladım canım eğer bozulmadiysa en son 2 sene önce hormon testi yaptirmistim hersey normal çıkmıştı. Onuda lazer e gidecektim hormonel bir sıkıntı varmi dıye yaptirmistim. Hersey normaldiinşaallah cnm hormon testınde cıkıo ne var ne yok eger hormonal dengesızlık varsa benm fsh degerım yuksek 9,75
bizde bu ay öle olcaz galba herif hasta üç gecedir boş geçioZ şimdiye çoktan olmuştu ama pek önemsemiom yumurtlama günüm deil de artık onuda önemsemiom olmuycak gelmiycek o bebek bana sana tekrar hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbu ay 2 kez ilişki başka da bişey yapmadım cnm :)
Canım yumurtlama günün gelmemiş daha takma kafana ogun geldiğinde hastalık falan dinlemezsin artikbizde bu ay öle olcaz galba herif hasta üç gecedir boş geçioZ şimdiye çoktan olmuştu ama pek önemsemiom yumurtlama günüm deil de artık onuda önemsemiom olmuycak gelmiycek o bebek bana sana tekrar hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
dinlemesem ne olcak olucak mı olmuycak ben anne olmıycamCanım yumurtlama günün gelmemiş daha takma kafana ogun geldiğinde hastalık falan dinlemezsin artik
neden umutsuzsundinlemesem ne olcak olucak mı olmuycak ben anne olmıycam
oluruna bıraktım artık olmuycağı besbellineden umutsuzsun
öyle dusunme canım sorunun ne peki bnm kısı yuksek fsholuruna bıraktım artık olmuycağı besbelli
düzensiz adet sebebi de yok hormonlarım tiroidim herşeyim iyi progesteronum düşüktü kimyasal gebelik geçirdimöyle dusunme canım sorunun ne peki bnm kısı yuksek fsh
aynen senin durumdayım.. tanıdığım herkes çatır çatır doğuruyo 2. yi 3. yü bi de istemeden kazara ....ama sonra diyorum ki vardır kızım bi hayır ...inşallah bizimkilerde gelir en kısa zamanda nazlılar sanırım bayaoluruna bıraktım artık olmuycağı besbelli
benim bi kaybım var ...aynen senin durumdayım.. tanıdığım herkes çatır çatır doğuruyo 2. yi 3. yü bi de istemeden kazara ....ama sonra diyorum ki vardır kızım bi hayır ...inşallah bizimkilerde gelir en kısa zamanda nazlılar sanırım baya