- 1 Ekim 2015
- 522
- 467
haberını beklıyorum cnm güzel haberlerini inşallah bu mübarek gündegünaydınn kızlar.. kan verdim bi saat sonra sonuç çıkar.. hayırlısı bakalımm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haberını beklıyorum cnm güzel haberlerini inşallah bu mübarek gündegünaydınn kızlar.. kan verdim bi saat sonra sonuç çıkar.. hayırlısı bakalımm..
saol canımm inşallahh..haberını beklıyorum cnm güzel haberlerini inşallah bu mübarek günde
hayılısı inşş..bebişin büyüyordur :)günaydınn kızlar.. kan verdim bi saat sonra sonuç çıkar.. hayırlısı bakalımm..
Bazı kişlerde hiç belirti olmuyormuşş sendede olmayabilir kalbini ferah tut..günaydın herkese ,adetim gelmedi hala.sabah 7 ye kurmuştum ateşimi ölçmek için ama 4:00 te uyanınca hemen baktım.36.8 sonra 6.:50 de tekrar uynadım yine 36.8.en son 9 da uyandım 36. 7..hayırlısı bakalım bugün test yapıcam.ilginç olan hiçç bir beliritm yok...bu yüzden geç yumurtlama faktörü yüksek ve aslında pazar gününe kadar daha beklemem gerekir
inşallahh canımm..hayılısı inşş..bebişin büyüyordur :)
maviş senın sonucu merak ediyorum cıkmadımı hala cnminşallahh canımm..
oğluma hamileyken de 9 ay hiçç bir belirti ağrım sancm olmammıştı..sürpriz bebekti.ansızın kapımızı çaldı ona rağmen sıfır belirti ve anlayamamıştım :)keşke yine hamile olsam.ama geç yumurtlama büyük ihtimalBazı kişlerde hiç belirti olmuyormuşş sendede olmayabilir kalbini ferah tut..
aaa hayırlısı olsun cnm..allah yüzünü tez zamanda güldürür inşallahhh13 küsür çıkmış değer.. yani kimyasal yine..
ne tuaf ya alla alla bı anda bebk luyo bı anda olmuyo o kadar umutluydumkı senden sonucu 21 olan hamıle kalıyor neyse bıdakı aya kaldın desene maviş allahım öyle nasip etmiş demek13 küsür çıkmış değer.. yani kimyasal yine..
İnşallahh ... Allah hayırlısını nasip etsin.. eşim çok üzüldü ona kıyamıyorum bnde üzüldüm ama o üzülünce daha çok üzülüyorum..Canim gerçekten üzüldüm, Nasip belki bu aya dir üzme kendini mavis_61
Aminn canım. Doğru diyorsun Allah ım hayırlı sini nasip etsin. Zaten zor olanida buya karşındaki insan üzüldümü sen daha cok üzülüyorusun. Rabbim bu mübarek günün hatrina hiç birimizin kucagini boş bırakmasın.İnşallahh ... Allah hayırlısını nasip etsin.. eşim çok üzüldü ona kıyamıyorum bnde üzüldüm ama o üzülünce daha çok üzülüyorum..
cnm sizde herhangi bi skıntı avrmıydıİnşallahh ... Allah hayırlısını nasip etsin.. eşim çok üzüldü ona kıyamıyorum bnde üzüldüm ama o üzülünce daha çok üzülüyorum..
Senin günün geldimiki canim ?benim belim çok ağrıyo bazaklarımda sızlıyo heran kırmızı kart yiyebilirim ((