- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
allah tan onlar yok onlarda olaydı febalık grçirirdimBenimki bi bu bi eşkiya dünyaya hükümdar olamaz bide yabancı filmler başka dizisi fln yok Allahtan amaaannn Kadın olmak çok zor ama qüzel :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah tan onlar yok onlarda olaydı febalık grçirirdimBenimki bi bu bi eşkiya dünyaya hükümdar olamaz bide yabancı filmler başka dizisi fln yok Allahtan amaaannn Kadın olmak çok zor ama qüzel :)
Canım eşime kalsa her gün olacak ama bende bi yerde tıkanıyorum yani :)gün aşorı yaptınmı tamam dır bizde başladıkta eşim hasta bu gece bişi yapamıoz es gecicez yarın akşama
Hergun sperm kalitesini dusuruo en ideali gun asiri yani iki gunde birCanım eşime kalsa her gün olacak ama bende bi yerde tıkanıyorum yani :)
Biliyorum canım ama bunu anlayamıyorum ki adamaHergun sperm kalitesini dusuruo en ideali gun asiri yani iki gunde bir
anlamıo adamlar napalımBiliyorum canım ama bunu anlayamıyorum ki adama
Valla Can'ım ben yapmamıştım bi gün yedim yaktı beni daha da yemedimyaktın beni çörek otu
kızlar çörek otunun yan etkisi ishalmiş haberiniz olsun
çok fena ağrısı var napıcam ben yaaValla Can'ım ben yapmamıştım bi gün yedim yaktı beni daha da yemedim
Canm valla hiç bilmiyorum ki istersen acile falan git Allah korusun zehirler falan daçok fena ağrısı var napıcam ben yaa
yok kuzum baktım şimdi rahim kaslarını uyarıtormuş ondanmış bu ağrı bende ishal sandım ama değilim ama çok fena bidaha yaparmısın dersen allah büyük konuşturmasın ama yapıcamı sanmamCanm valla hiç bilmiyorum ki istersen acile falan git Allah korusun zehirler falan da
merhaba hoş geldin adet düzensizliği ve hamile kalmak için hayıt suyunu öneriorlsr cnm da yumurta takibine bişi diemiycm okonuda bilgm yok cnmMrba bende 2 senelik evliyim ve cocuk istiyoruz.. Adet duzensizligim var ilac kullandim 3 ay ama bi faydasi olmadi. Yumurtlama takibi yaptirmaya basladim ilk ayim henüz adetimin 23.gününde 20 ml olmus ama catlamamis dedi doktorum üstelik kanli kist oluşmuş. 3 ekim adet günümdu henuz hastalanmadim. Yumurtlama takibi yaptiripta kanli kistle karsilasan oldu mu..
keşke yardımcı olabilseydim .... ama bu konuda araştırma yapmadım bi onada bakayım bulursam yazarımTskr ederim cnm
Canım korkma bu kür birsey yapmaz. Bunu yapıp ta karin agrisi şikayeti olani duymadim. Istersen birak ama yada bir iki kez daha dene baktin ayni kullanmazsin. Belki başka birsey den dolayi agrin vardir.bidaha tövbe çörek otu kürünü denersem karın ağrısından ölücem yahuu
dokundu cnm yaa baktım rahim kasılması yapıomuş o kür hamile olanlar kullanmasın düşük bile yapar yazıodu bende bıraktım ama bu akşam son kez denerimCanım korkma bu kür birsey yapmaz. Bunu yapıp ta karin agrisi şikayeti olani duymadim. Istersen birak ama yada bir iki kez daha dene baktin ayni kullanmazsin. Belki başka birsey den dolayi agrin vardir.