- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
adet oldum sabah.. neyse en azından bekleme olayına girmedim, artık bu ay bol deneme yapmam şart.Canim birkaç gun sonra yada yrn tekrarla testi inşallah yükselmiştir. Yüksel me varsa hamilesin inşallah
Evet tatlımbiz şimdi olursa kasımda hamiş olucaz dimi kızlar
Nasip belki kasim ayi dir canım. Bu ay herkezde bol calisma olacak anlaşılanadet oldum sabah.. neyse en azından bekleme olayına girmedim, artık bu ay bol deneme yapmam şart.
Bal + tarcin + çörek otu canım. Birde günlük 2 adet kuru incir yiyorum
Fazla bir düşüş olmamis canim. Benim birgün once 37.5 ken ertesi gün 36.2 ye kadar düştü aksamina geldi 0.2 lik fark sendeki cok değilkızlar ateşim sabah 36.5 ti.ama hala gelmedi adetim..tekrar yükselme ihtimali oluyor mu?dün saah da 36.7 idi.düüştüğüne göre adetimin gelmesi gerekmiyor muydu???
ha ona bende başlıcam bnm adetim biteli iki gün oluo ama başlasam yinede geçmi kalmış oluorumBal + tarcin + çörek otu canım. Birde günlük 2 adet kuru incir yiyorum
ama 36.5 ya da 36.4 te adetim geliyordu normaldeFazla bir düşüş olmamis canim. Benim birgün once 37.5 ken ertesi gün 36.2 ye kadar düştü aksamina geldi 0.2 lik fark sendeki cok değil
he bide kürde toz çörek otu dio ben havanda dövdüm tozu yok diyebiliorum sen nasıl yapıosun?Bal + tarcin + çörek otu canım. Birde günlük 2 adet kuru incir yiyorum
Canim ben âdet in 3. Günü basladim 10 gun kullancam senin adet bitmis. Zaten yumurtlama zamani kesinlikle kullanilmiyor. Simdi başlasan faydasi olurmu bilmiyorum. Çörek otu nu ben ezmedim tüm olarak attim karisima çünkü ezilmis oldumu icinde asıl lazım olan uçucu yag gidiyormus ben dislerimle yerken eziyorum öyle daha yararliymishe bide kürde toz çörek otu dio ben havanda dövdüm tozu yok diyebiliorum sen nasıl yapıosun?
Canım ne diyim bilemedim ki. Gelmez inşallah senin. Test yapmadin demi ?ama 36.5 ya da 36.4 te adetim geliyordu normalde
yaptım cnm yapmaz mıyım. dün yaptım erken ge.testiyle tertemiz negatifti...hayalii bile bişey yoktu.Canım ne diyim bilemedim ki. Gelmez inşallah senin. Test yapmadin demi ?
Bildigin gebelik belirtisinin hepsini saymissin canim.kızlar bat 10 kasım ama yumurtlamadan beri beyaz akıntım vardı beyaz sulu ama son iki gündür sarımsı bir renk aldı ve krem kıvamında. Karnımın alt tarafı ve sağ kasığım çok ağrıyor .Sırtımda kuyruk sokumu kısmım çok ağrıyor. Birde ayaklarım çok üşüyor bunlar üşütme belirtisi mi yoksa gebelik mi
Ay inş ama kendimi umutlandırmak istemiyorum geçen ay belirtim yoktu ama erken lekelenmelerim olmuştu doktora gittim hcgm 1.20 çıktı doktor hamile değilsin dedi ama öyle kaptırdım ki kendimi doktora inanmadım çıkşta bu doktor bişey bilmiyor tribine girdim bu ay çok rahatım test falanda yapmıycam.Bildigin gebelik belirtisinin hepsini saymissin canim.hadi bakalım inşallah
:) bekle sende adet günün geçsinn canım..Kızlar eşim beni gondermedi eczaneye yaa bekle günün geçsin dedi heyecan yapma dedi gondermedi yolda karşılaştık şansıma tukirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?