Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varimBugün burda kimse yok herhalde
Neden canım bu kadar karamsar sın ? Rahat ol bol bol dua et.Ben yazayım o zamn yarın sabah test yapıcaz tekrar.. Dr um 300-400gibi bi değer çıkarsa çok iyi dedi ama ben pek ümitli değilim..
Can'ım ya bak şöyle düşün tamam bi kimyasal gebelik yaşadın ama hep bu böyle olmak zorunda değil ki benim kuzenim de yaşadı ama yine hamile kaldı şimdi dünya tatlısı bebeği var ve eğer senin bebeğin sana tutunmuşsa bile sen böyle stres yaptıkça daha çok etkilenecek övündüğüm benceBen yazayım o zamn yarın sabah test yapıcaz tekrar.. Dr um 300-400gibi bi değer çıkarsa çok iyi dedi ama ben pek ümitli değilim..
Dünde kimse yoktu Can'ım herhalde unuttular sayfayı dedimBen varim
Bata günler kala insan sabirsiz oluyor demi bugün yapacaksan idrar ini bekletmeyi unutma canım. Yada sabah yap. Insallah cift cizgiyi yakalarsinkızlar benım bat c tesi aksam yada pazar sabah birazdan test alıp yapsammı acaba bekliyimmi?
Ben sürekli takipteyim ama dünden beri bir durgunluk var bende çözemedim.Dünde kimse yoktu Can'ım herhalde unuttular sayfayı dedim
Eczaneye gdiyorummmm[/QUOTE
Mutlaka bizede haber ver canım. Umarım cift cizgiyi yakalarsin
Bizede haber ver canım umarım çift cizgiyi yakalarsinEczaneye gdiyorummmm
Senin bat geçmişti demi canim?Pembe akintim olmaya basladi adet oldum sanırım.. kasık ağrım da fena
valla bende çözemedim canım yaBen sürekli takipteyim ama dünden beri bir durgunluk var bende çözemedim.
benim de geçti cnm pazartesi olmalıydım ya da en geç salı.hala işey yok..orkidle dolaşıyorum .ama ben geç yumurtlamadan şüpheleniyorum.akıntım olması gerekenden geç geldi.sabah ateşim de düştü ama hala gelmedi adetimBurda herkesin bati yenİmi geçti ya benim gibi bekleyen yok mu benim bat iki gün oldu gelmedi daha inşallah da gelmez :) :)