- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Yok canim 10 gün. 2. Gun baslanir 12. Gün biter12 gün kullanılıormuş yumurtlama zmnı kullanmam ama en azından başlamış olayım blki yararı olur ama hiç tadı güzel değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim 10 gün. 2. Gun baslanir 12. Gün biter12 gün kullanılıormuş yumurtlama zmnı kullanmam ama en azından başlamış olayım blki yararı olur ama hiç tadı güzel değil
Canim senin bat yaklaşmış hadi hayırlısı inşallah. Sen bu ay preseed kullanmismiydin ?ve ben cnm 13 kasım
ben varım bu ay sonucu görücem bakalım 13 kasımda :)Sağol canım benim. Inşallah
Sanırım benden başka preseed deniyen yada deniyecek olan yok demi topikte kizlar !!!!!!
Yok canım ben duymadimkızlar bidebiyerde okumuştum duyan var mı hiç.. hani biz folik asit kullanmaya başlıoz ya önceden erkeklerde kullanınca hamiş kalma olasılığı yükseliyormuş...
Simdi yazmış tim kullandinmi diye sen okumadan cvp gelmis bileben varım bu ay sonucu görücem bakalım 13 kasımda :)
alla alla gerçekmikızlar bidebiyerde okumuştum duyan var mı hiç.. hani biz folik asit kullanmaya başlıoz ya önceden erkeklerde kullanınca hamiş kalma olasılığı yükseliyormuş...
ha ben bilmiodum herneyse cnm bidahiki ay öle başlarım denemekten bişi çıkmaz midem alışır die yapayım dedimde tadı çok kötü ve ben çok şekrli şeyleri sevmem heleki balıYok canim 10 gün. 2. Gun baslanir 12. Gün biter
laboquick cnm iyi bende bu ay kullandımaltaylimm kullandığınız ovulasyn tessti neydi canım?
saol canım mor kapaklı fln diyordunuz galibalaboquick cnm iyi bende bu ay kullandım
yok cnm ben onu kullandm bu düz beyaz herkes bunu tavsiye etti cnm yanıltmıyormuş denedim ve yumurtamın catladıgı gün 2 çizgide baya koyuydu diğer gün silikleşmişti bende 2 çizginin koyu oldugu ve diğer günü degerlendirdik cnmsaol canım mor kapaklı fln diyordunuz galiba
eşimede okudum eşim folik aside gerk yok diyodu okuyunca alıcam dedi şükür içim rahatladı valla bu gece ne desem yapıo bal yedirdim eşimede hayıt suyuda alıcaz folik asitte saolasın :)
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...ck-20-adet-ovulasyon-6-gebelik-kargo-42802817 bumudur?yok cnm ben onu kullandm bu düz beyaz herkes bunu tavsiye etti cnm yanıltmıyormuş denedim ve yumurtamın catladıgı gün 2 çizgide baya koyuydu diğer gün silikleşmişti bende 2 çizginin koyu oldugu ve diğer günü degerlendirdik cnm
neymiş cnm bu?yok cnm ben onu kullandm bu düz beyaz herkes bunu tavsiye etti cnm yanıltmıyormuş denedim ve yumurtamın catladıgı gün 2 çizgide baya koyuydu diğer gün silikleşmişti bende 2 çizginin koyu oldugu ve diğer günü degerlendirdik cnm
evet cnm bu kullanırken sabah ilk idrar ile kullanmayacaksın cnm
Cleanblue mor kapaklı canımaltaylimm kullandığınız ovulasyn tessti neydi canım?
bilmiom ne kadar doğru.. araştırırken gördüm sadece.. ama bildiğim kadarıyla folik asitin bi yanetkisi yok denemekten zarar çıkmaz d,ye düşünüyorumm ama son karar sizin tabi..eşimede okudum eşim folik aside gerk yok diyodu okuyunca alıcam dedi şükür içim rahatladı valla bu gece ne desem yapıo bal yedirdim eşimede hayıt suyuda alıcaz folik asitte saolasın :)