- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 36
Yok cnm Daha baslamadm :) baslaync soylermm :)))Evet canım seninle aynı gün başladı. .. bu arada ovulasyon testi yapiyormusun belki aynı gün yumurtlariz
Sağol canımm.. bakalım yarın herşey belli olacak.. tekrar test yapacağız..olması gerektiği kadar yükselmemişse kimyasal yine..Merhaba kizlarrr nasilsiniz ? Bakamadim bgn misafirim vardi ama okudum hizlica , @_Turk-loqumu_ gebeligin kesinlestigi icin tebrik edrrim cnm cok cok sevindim hayirli ugurlu olsun.. veemavis_61 senin de degerin yuksek cikmis cnm kendine cok dikkat et dinlen hep ve olumlu dusun :)) seni de tebrik ederim..
Ben de yarindan itibaren calismalara baslicam :)) (dongumun 9.gunu yrn)
Kizlar hepiniz ama hepiniz dularimdasiniz cidden , siz de bana dua edin.. allahim isteyen herkese nasip etsin.
altaylimm kuru yapmaya devam ediyorum 6 gun bitti 4 gun kaldi :) insallah vardir bi yarari, goruruz sonucunu :)
canım sımdı gıt yaptr bnece yarını bekleme bugun bat demi swenın cnm normaldeSağol canımm.. bakalım yarın herşey belli olacak.. tekrar test yapacağız..olması gerektiği kadar yükselmemişse kimyasal yine..
evet öylede kadın doğum dr tanıdığım haftasonu dedi.. bende cuma yapayım dedim en azından.. bir gün bile olsa hamile olma ihtimaliyle yaşamak istiyorum..canım sımdı gıt yaptr bnece yarını bekleme bugun bat demi swenın cnm normalde
canım sen git gerçekten doktora sımdı yaptır cıkar ortay zaten benımde aklım sende benımde p gunu bat ama bılmıom hıc elırtı yok ıns rabbim hepimize gülerevet öylede kadın doğum dr tanıdığım haftasonu dedi.. bende cuma yapayım dedim en azından.. bir gün bile olsa hamile olma ihtimaliyle yaşamak istiyorum..
inşallahhh.. belli olmaz bazılarında hiç belirti olmuyormuş.. inş hamişsindir.canım sen git gerçekten doktora sımdı yaptır cıkar ortay zaten benımde aklım sende benımde p gunu bat ama bılmıom hıc elırtı yok ıns rabbim hepimize güler
Tamam canım hergün not etaltaylimm canım Ateş'imi ölçtüm 2 saat önce 36.5 çıktı
Yok cnm
Yok cnm Daha baslamadm :) baslaync soylermm :)))
Sabah akşam mı ölçüyoruzTamam canım hergün not et
Canım birde ateş ölçme diye diye bir topik olması lazım. Dogru bilgiyi oradan da ogrenebilirsinSabah akşam mı ölçüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?