- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Ah canım aklımdan geçeni yazmİşsin olsun ama kadın olmak anne olmak çok sükürSorma canım yaaa herseyi biz yapıp biz düşünüyoruz. Bebegi bile buz düşünüyoruz oldumu olmadimi tuttumu tutmadimi.. ohhh erkekler rahat valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım aklımdan geçeni yazmİşsin olsun ama kadın olmak anne olmak çok sükürSorma canım yaaa herseyi biz yapıp biz düşünüyoruz. Bebegi bile buz düşünüyoruz oldumu olmadimi tuttumu tutmadimi.. ohhh erkekler rahat valla
Yumurta okadar çabuk gelisip birde catlamasi milyonda bir ihtimaldir heralde duydum duydumda nekadar dogru bilememki. Birde adetten 1 gün once ilişki ye girip hamile kalanı duymustum. Niyeki ?Canım ya adet bitiminden bi sonraki gün hamile kalma olasılığı çok yüksekmiş böyle bi şey duydun mu
Can'ım ya ben bugünden Ateş'imi ölçmeye başladım da Ateş'im 36.9 çıktı normal mı senceYumurta okadar çabuk gelisip birde catlamasi milyonda bir ihtimaldir heralde duydum duydumda nekadar dogru bilememki. Birde adetten 1 gün once ilişki ye girip hamile kalanı duymustum. Niyeki ?
Ayy bugün misafirim vardi giremedim dogru düzgün sonra alışveriş yemek derken anca firsat buldumda kimse yok galibaBugün kimse birşey yaşamadı sanırım anlatılacak birşey olmadığından kimse yok bugün
Hangi dönemde sin canim suanCan'ım ya ben bugünden Ateş'imi ölçmeye başladım da Ateş'im 36.9 çıktı normal mı sence
Hangi dönemdesin derken canımHangi dönemde sin canim suan
Canim birkaç gun sonra yada yrn tekrarla testi inşallah yükselmiştir. Yüksel me varsa hamilesin inşallahkızlar allahını seven bir cevap versin lütfen... son adetim 4 ekimdi en son ilişkim 15 ekimde oldu daha sonra ilişkimiz olmadı. dün kan testimde beta hcg 2 çıktı. sizce testi tekrar yapayım mı bi kaç gün daha adet olmazsam? geç döllenme ilişkiden 21 gün sonra olur mu?
Adetin yenimi bitti ovulasyon mu yoksa bata yakinmiHangi dönemdesin derken canım
Yeni bitti Canım adetimAdetin yenimi bitti ovulasyon mu yoksa bata yakinmi
Canim aslinda ates ölçme yöntemi adet biter bitmez diger periyotta kadar yapılıyor. Ben gecen ay son günlerde başladım adete yakin hep 37.5 çıkıyordu dedim dusmeyecek heralde hamileyim. Sabah 37.5 di aksam üstü 36.2 ye düştü dedim âdet olcamki cok umutluydum aslinda adette malum gecikmisti. Suan benimde âdet yeni bitti ölçtüm 36.9 cikti ovulasyon olacagi gün birden düşer sonra yavas yavas yükselir. Taki bat gününe kadar yuksek kalir suan yükselme donemindeyiz böyle çıkması normal. Asıl onemli olan bata yaklasinca yada bat gecince düşme olmassa bilki hamilelik var benin azar azar düştü gecen ay sonra birden düştü sonrası malum kırmızı kartYeni bitti Canım adetim
Kız Ateş'imiz bile aynı çıkmış yok artık yani ))) her gün düzenli bi ölçüm yapalım bakalım Nasıl olacakCanim aslinda ates ölçme yöntemi adet biter bitmez diger periyotta kadar yapılıyor. Ben gecen ay son günlerde başladım adete yakin hep 37.5 çıkıyordu dedim dusmeyecek heralde hamileyim. Sabah 37.5 di aksam üstü 36.2 ye düştü dedim âdet olcamki cok umutluydum aslinda adette malum gecikmisti. Suan benimde âdet yeni bitti ölçtüm 36.9 cikti ovulasyon olacagi gün birden düşer sonra yavas yavas yükselir. Taki bat gününe kadar yuksek kalir suan yükselme donemindeyiz böyle çıkması normal. Asıl onemli olan bata yaklasinca yada bat gecince düşme olmassa bilki hamilelik var benin azar azar düştü gecen ay sonra birden düştü sonrası malum kırmızı kart
ben de adete 3 gün kala ölçüyorum heray...bu saah mesela 8.30 yatakta iken 36.6 idi.gündüzve geceleri ise 37.2 .hatta az önce ölçtüm.ama önemli olan sabah 6.7 arası ama hep aynı saatte yataktan lakmadan diil altından yapılan ölçümCanim aslinda ates ölçme yöntemi adet biter bitmez diger periyotta kadar yapılıyor. Ben gecen ay son günlerde başladım adete yakin hep 37.5 çıkıyordu dedim dusmeyecek heralde hamileyim. Sabah 37.5 di aksam üstü 36.2 ye düştü dedim âdet olcamki cok umutluydum aslinda adette malum gecikmisti. Suan benimde âdet yeni bitti ölçtüm 36.9 cikti ovulasyon olacagi gün birden düşer sonra yavas yavas yükselir. Taki bat gününe kadar yuksek kalir suan yükselme donemindeyiz böyle çıkması normal. Asıl onemli olan bata yaklasinca yada bat gecince düşme olmassa bilki hamilelik var benin azar azar düştü gecen ay sonra birden düştü sonrası malum kırmızı kart
Evet canım biliyorum birde uyaninca onu aklimda tutsam. Ben bildiğin kalkiyon ohh yemek kahve sonra beynim çalışıyor aaa diyorum atesim kac bugünben de adete 3 gün kala ölçüyorum heray...bu saah mesela 8.30 yatakta iken 36.6 idi.gündüzve geceleri ise 37.2 .hatta az önce ölçtüm.ama önemli olan sabah 6.7 arası ama hep aynı saatte yataktan lakmadan diil altından yapılan ölçüm
Ben 36.2 ile oldum gecen ay36.4 gördüğüm sabah mutlaka adet oluyorum...inşallah olmam yaaa....
Ovulasyon testi yapmıycam bu ay 2 günde bi ilişki düşünüyorum ya ama bende kasık batması var neden bilmiyorum adetim de bitti sanki kasığımda bi baskı var gibi hissediyorum ama biliyorum bunlr için erken yaniHaaa haaa :)))) Ay evet ayni cikti .Tamam canım aklimdaydi aslında ama baslamamistim simdi sen yazınca ölçtüm. Bugunde ovulasyon testi ne başladım erken başladım galiba. 8. Gün negatif çıktı. Bu ay sıkı takibe alcam herseyi bu ay yüzümüz güler inşallah