- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
İnşallah canıminşallah tutunmuştur meleğim bana .. inşallahhh..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canıminşallah tutunmuştur meleğim bana .. inşallahhh..
Erkekler erken belli ediyor canım benimde bir oğlum var ama şanslısın doktorun baya erken söylemis her doktor söylemez ben 3aylıkken ögrenmistimamin inşallah ya gelişşmi çok iyi dedi erkek olabilir diyede tüyo verdi
erkek bebk daha iki aylıkken kendini belli edermiş ...çok şükür korka korka gittim sonuç iyi..
Hiç belli olmaz canım gün aşırı ilişki yaşayın bence yumurtlama günü değil diye boş geçme bir çok kişi hemen adet sonrası hamile kalmış çok okumuş tum :)Kızlar ya bugün benim sol kasığımda hafif bi ağrı var neden acaba ? Yeni adetim bitti hemen yumurtlama olur mu ki
Canım çok sevindim... Allah analı babalı büyütsün kucağına almayı nasip eylesin
çok saolun allah razı olsun en kısa zamanda sizede nasip etsinCanım hayirli olsun tekrardan Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah
Canım çok sevindim. Allah'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahilk ultrason muaynemizi olduk kalp atışlarımızı duyduk herşey yolundaymış
8+5günlük müş 10-06-2016 beklenen doğum tarihi
ikiz deilmiş tek kese var
Tabi canm benm komşumn iki sene olmadı ama bi sorun olduqundan deqil pskolojik olmadı dr ona her qittiqinde adetten hemen sonra yumurtlama qününde ve adet başlamadan önce diye öneriyoduHiç belli olmaz canım gün aşırı ilişki yaşayın bence yumurtlama günü değil diye boş geçme bir çok kişi hemen adet sonrası hamile kalmış çok okumuş tum :)
İki qün daha bekle kanda baktır cnmbenim adet hala gelmedi.az önce eerken geb.testi yaptım tamamen negatif...pöff kesin geç yumurtladım ama ne zaman geliek...hafif kasıklarımda doluluk varr...gelse de rahatlasam.ilk kez bu ay kafama takmadım ama gelmeyince takmaya başladımm
Çok sevindim valla cnm senin bebiş 2 ayıda qeçmiş mAşşallah :)çok saolun allah razı olsun en kısa zamanda sizede nasip etsin
Ne kadar qeçtiki cnm reqlBende daha adet olmadım sizce kac gün sonra evde test yapayım genellikle bes alti gün sonra net sonuc çıkar deniliyor
Bir gün geçti daha olacak gibi de değilim sankiNe kadar qeçtiki cnm reql
Bi test yapsaydn cnmBir gün geçti daha olacak gibi de değilim sanki
Yok ya erken biraz geçsin boşuna yapmış olurum varsa da yoksa da çıkmaz daha erken iki gün önce kan testi yaptım çıkamadıBi test yapsaydn cnm
Can'ım benimde öyle oldu hiç sancım olmadı bu ay ama akşamına kırmızı gördüm bende erken gebelik testi falan yapmıştım negatif çıkmıştıBir gün geçti daha olacak gibi de değilim sanki