- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
Benim bildim varKızlar adetin hemen bitiminden bir sonra ki gün hamile kalma olasılığı var mı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bildim varKızlar adetin hemen bitiminden bir sonra ki gün hamile kalma olasılığı var mı :)
Yaa of inşallah olmam bu kadar belirti yaşamadim bir arada ondan şüpheleniyorumCan'ım benimde öyle oldu hiç sancım olmadı bu ay ama akşamına kırmızı gördüm bende erken gebelik testi falan yapmıştım negatif çıkmıştı
Canım kanda çıkmamış ya yine de çok umutlanma bence sonra hayal kırıklığı oluyorYaa of inşallah olmam bu kadar belirti yaşamadim bir arada ondan şüpheleniyorum
Çok erken canım havalardan veya psikolojik belirtilere takılma herkesin aynı olmuyor ben önceki gebeligimde hiç bir belirtim yoktu adet 10 gün geçtikten sonra göğüs de ağrı başladı düşün yanı onun için düşünme :)Kızlar bende acayip halsizlik ve uyku hali var bilmiyorm havAlardanmı başımda aqrıyı midemde bulantı var kaç qündür qebelik için erken deqilmi belirtiler bat a 11 qün var daha
Doğru söylüyorsun canım ama İşte insan belirti de olsa yaşamak istiyorCanım kanda çıkmamış ya yine de çok umutlanma bence sonra hayal kırıklığı oluyor
Lekelenmeyi 1. Gun olarak sayıyor lar canimbir de adetin ilk günü olarak lekelenme günü mü sayılıyor..yoksa kan olarak söküldüğü gün mü?..benim ilk gün çok afedersiniz ama,kahverengi baya bulamaç gibi oluyor..ertesi gün yoğun kan olarak geliyor..hangi günü adetin 1. günü sayıoruz hesaplamalarda??
saol cnm teşekkürler.Lekelenmeyi 1. Gun olarak sayıyor lar canim
Buradayım Can'ım ya bende sana bakıyorum kaç saattir sen yoksun
Bende sabahtır buradayım kimse yok sizden
Ee kadın olmak zorKızlar yemek hazırlayıp geliyorum
Sorma canım yaaa herseyi biz yapıp biz düşünüyoruz. Bebegi bile buz düşünüyoruz oldumu olmadimi tuttumu tutmadimi.. ohhh erkekler rahat vallaEe kadın olmak zor
Caniimm çok sevindim RABBİM hayirlisiyla kucağına almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin İnşallahçok saolun allah razı olsun en kısa zamanda sizede nasip etsin
Canım ya adet bitiminden bi sonraki gün hamile kalma olasılığı çok yüksekmiş böyle bi şey duydun muSorma canım yaaa herseyi biz yapıp biz düşünüyoruz. Bebegi bile buz düşünüyoruz oldumu olmadimi tuttumu tutmadimi.. ohhh erkekler rahat valla